GESK, Bursa Yıldırım Belediyesine 5-1 mağlup oldu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2019 - 16:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

GESK, Bursa Yıldırım Belediyesine 5-1 mağlup oldu

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Sesi Görenler Futbol 1. Lig karşılaşmaları kapsamında Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK), Bursa Yıldırım Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada GESK rakibine 5-1 mağlup oldu.  Karşılaşma Şirinköy Semt Sahasında oynandı. Karşılaşma her iki takım futbolcularının dün meydana gelen çatışmada şehit olan askerler için saygı duruşu ile başladı. Karşılaşmanın ilk yarısı Yıldırım Belediyesi’nin 3-1’liküstünlüğü ile son bulurken, karşılaşma sonunda sie ev sahibi takım konuk ekibe 5-1 mağlup oldu.  Her takımın 5 futbolcu ile gözleri bantlı olarak çıktığı sahada futbolcuların oynadığı topta ise zil sistemi bulunuyor. 25 dakikalık iki devre üzerinden oynanan karşılaşmada kaleciler ve antrenörler oyuncuları yönlendirilebiliyorlar. 

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Sesi Görenler Futbol 1. Lig karşılaşmaları kapsamında Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK), Bursa Yıldırım Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada GESK rakibine 5-1 mağlup oldu. 


Karşılaşma Şirinköy Semt Sahasında oynandı. Karşılaşma her iki takım futbolcularının dün meydana gelen çatışmada şehit olan askerler için saygı duruşu ile başladı. Karşılaşmanın ilk yarısı Yıldırım Belediyesi’nin 3-1’liküstünlüğü ile son bulurken, karşılaşma sonunda sie ev sahibi takım konuk ekibe 5-1 mağlup oldu. 


Her takımın 5 futbolcu ile gözleri bantlı olarak çıktığı sahada futbolcuların oynadığı topta ise zil sistemi bulunuyor. 25 dakikalık iki devre üzerinden oynanan karşılaşmada kaleciler ve antrenörler oyuncuları yönlendirilebiliyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.