Gıda Mühendisliği Bölümü Proje Eğitim Koçu Oldu

EĞİTİM 28.02.2019 - 13:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gıda Mühendisliği Bölümü Proje Eğitim Koçu Oldu

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Şimşek’in koordinatörlüğünü üstlendiği Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanına Yönelik TÜBİTAK Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi başladı. Üç gün sürecek eğitimin Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi A Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen açılış toplantısına Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya Tülekve Eğitim Koordinatörü Doç. Dr. Ömer Şimşek başta olmak üzere; eğitmenler (Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Osman Sağdıç, Prof. Dr. Muhammet Arıcı, Doç. Dr. Zeki Durak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Hilmi Çan, Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Enes Dertli), eğitim alacak yirmi katılımcı ve Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri katıldı.   Pamukkale Üniversitesi ve ADIM Üniversiteleri’nde gıda bilimi ve teknoloji projeleri kapsamında araştırma yapan katılımcılara TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projeleri için gerekli bilgi ve becerinin kazandırılması ile mevcut araştırmacı potansiyelinin daha etkin bir şekilde uygulamaya dönüştürülmesinin sağlanması amaçlanan eğitimde PAÜ’de bir ilk olan Koçluk Modeli ile mevcut projelerin başvurularının sağlanması ve yüksek kabul edilme başarısının yakalanması hedefleniyor.    Üç gün sürecek eğitim kapsamında, TÜBİTAK ARDEB projeleri olmak üzere mevcut TÜBİTAK araştırma proje destek programlarının tanıtımının ardından proje içeriğine yönelik amaç, konu, literatür özeti, özgün değer, yayın etki gibi kısımların hazırlanmasında önemli hususlar ve ipuçları anlatılacak.  

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Şimşek’in koordinatörlüğünü üstlendiği Gıda Bilimi ve Teknolojisi Alanına Yönelik TÜBİTAK Araştırma Projesi Hazırlama Eğitimi başladı.


Üç gün sürecek eğitimin Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi A Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen açılış toplantısına Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya Tülekve Eğitim Koordinatörü Doç. Dr. Ömer Şimşek başta olmak üzere; eğitmenler (Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Osman Sağdıç, Prof. Dr. Muhammet Arıcı, Doç. Dr. Zeki Durak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Hilmi Çan, Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Enes Dertli), eğitim alacak yirmi katılımcı ve Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri katıldı.

 


Pamukkale Üniversitesi ve ADIM Üniversiteleri’nde gıda bilimi ve teknoloji projeleri kapsamında araştırma yapan katılımcılara TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projeleri için gerekli bilgi ve becerinin kazandırılması ile mevcut araştırmacı potansiyelinin daha etkin bir şekilde uygulamaya dönüştürülmesinin sağlanması amaçlanan eğitimde PAÜ’de bir ilk olan Koçluk Modeli ile mevcut projelerin başvurularının sağlanması ve yüksek kabul edilme başarısının yakalanması hedefleniyor. 

 


Üç gün sürecek eğitim kapsamında, TÜBİTAK ARDEB projeleri olmak üzere mevcut TÜBİTAK araştırma proje destek programlarının tanıtımının ardından proje içeriğine yönelik amaç, konu, literatür özeti, özgün değer, yayın etki gibi kısımların hazırlanmasında önemli hususlar ve ipuçları anlatılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.