Giresunspor-Denizlispor karşı karşıya gelecek

SPOR 14.05.2017 - 15:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Giresunspor-Denizlispor karşı karşıya gelecek

TFF 1.Lig'in 33. haftasında Giresunspor sahasında Denizlispor'u bugün konuk edecek.

TFF 1.Lig'in 33. haftasında Giresunspor sahasında Denizlispor'u  bugün konuk edecek. Giresun Atatürk Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak olan karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek.   TFF 1.Lig 33 hafta mücadelesin 50 puan 6 averaj ile 4.sırada yer alan Giresunspor, 39 puan 2 averaj ile 10.sırada yer alan Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TRT Spor ekranlarında naklen yayınlanacak.   Bu maç öncesinde geçen hafta Samsunspor'a 1-0 yenilen Giresunspor'un 50, Denizlispor'un 39 puanı bulunuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maç Denizlispor'un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. Denizlispor  22 golle deplasmanda en fazla gol atan takımlardan biri olurken, Giresunspor karşısında  deplasmandan galibiyetle dönmek için sahaya çıkacak.   SON KARŞILAŞMALAR   Giresunspor ile Denizlispor arasında oynanan 10 maçta, Giresunspor'un 3, Denizlispor 5 galibiyet elde ederken 2 maç berabere sonuçlandı. Giresunspor 9 gol atarken, Denizlispor 16 golle karşılık verdi.
TFF 1.Lig'in 33. haftasında Giresunspor sahasında Denizlispor'u bugün konuk edecek.

TFF 1.Lig'in 33. haftasında Giresunspor sahasında Denizlispor'u  bugün konuk edecek. Giresun Atatürk Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak olan karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

 

TFF 1.Lig 33 hafta mücadelesin 50 puan 6 averaj ile 4.sırada yer alan Giresunspor, 39 puan 2 averaj ile 10.sırada yer alan Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TRT Spor ekranlarında naklen yayınlanacak.

 

Bu maç öncesinde geçen hafta Samsunspor'a 1-0 yenilen Giresunspor'un 50, Denizlispor'un 39 puanı bulunuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maç Denizlispor'un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. Denizlispor  22 golle deplasmanda en fazla gol atan takımlardan biri olurken, Giresunspor karşısında  deplasmandan galibiyetle dönmek için sahaya çıkacak.

 

SON KARŞILAŞMALAR

 

Giresunspor ile Denizlispor arasında oynanan 10 maçta, Giresunspor'un 3, Denizlispor 5 galibiyet elde ederken 2 maç berabere sonuçlandı. Giresunspor 9 gol atarken, Denizlispor 16 golle karşılık verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.