Giresunspor maçına taraftar akacak...

SPOR 23.11.2018 - 12:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Giresunspor maçına taraftar akacak...

Denizlispor sezonun bilet satış rekorunu kırmak istiyor.   Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da bu sezon takımın durumu taraftarın da maçlara akın etmesine neden oluyor.Şampiyonluğa adım adım yaklaşan horozlarda taraftarda takımını yalnız bırakmıyor.Yeşil siyahlıların hafta sonu oynayacağı Giresunspor karşılaşmasına taraftarın yoğun ilgisi var.Kulüpten yapılan açıklmaya göre maç için satışa çıkarılan biletlerden 5 bin 600'ü satıldı bile.     Denizlispor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada satışın sezonun en yüksek bilet satışı olan maçlardan birisi olduğu vurgulanarak, “Giresunspor maçı için şu ana kadar toplam 5 bin 600 adet bilet satıldı. Bu sezonun en kalabalık maçı olan Adanaspor maçında 4 bin 600 taraftarımız vardı” ifadesine yer verildi. 

Denizlispor sezonun bilet satış rekorunu kırmak istiyor.

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da bu sezon takımın durumu taraftarın da maçlara akın etmesine neden oluyor.Şampiyonluğa adım adım yaklaşan horozlarda taraftarda takımını yalnız bırakmıyor.Yeşil siyahlıların hafta sonu oynayacağı Giresunspor karşılaşmasına taraftarın yoğun ilgisi var.Kulüpten yapılan açıklmaya göre maç için satışa çıkarılan biletlerden 5 bin 600'ü satıldı bile.

 

 


Denizlispor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada satışın sezonun en yüksek bilet satışı olan maçlardan birisi olduğu vurgulanarak, “Giresunspor maçı için şu ana kadar toplam 5 bin 600 adet bilet satıldı. Bu sezonun en kalabalık maçı olan Adanaspor maçında 4 bin 600 taraftarımız vardı” ifadesine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.