Girişimcilik eğitimi son hızıyla devam ediyor

EĞİTİM 01.03.2017 - 13:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Girişimcilik eğitimi son hızıyla devam ediyor

Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile “Girişimcilik Eğitimi” vermeye devam ediyor

Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, denetimli serbestliğe tabi yükümlü ve eski hükümlülerin kendi işlerini kurması, mesleki eğitim ve rehabilitasyonları ile işe uyum ve destek teknolojileri aracılığı ile istihdamlarına yardımcı olmak amacıyla Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürlüğü ve KOSGEB işbirliğinde Girişimcilik Eğitimi Programını düzenlemek için start verdi.   Bu kapsamda Denizli Denetimli Serbestlik Müdürü Mehtap EKEN CENGİZ ve Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürü Fatih IŞIK 28/02/2017 tarihinde düzenlenen toplantı çerçevesinde işbirliği protokolünü imza altına aldılar.   İlk eğitim programı 06/03/2017 tarihinde başlayacak olup, ikinci program için 13/03/2017 tarihi belirlendi. Bu takvim çerçevesinde 50 (elli) denetimli serbestliğe tabi yükümlü ve eski hükümlüye „Girişimcilik Eğitim Programı“ verilecek olup, takip eden dönem içerisinde girişimcilik eğitim programlarının arttırılması planlanması kayda geçti.   Kurs 4 gün süre ile verilecek olup, 32 Saatlik eğitim sonucunda Denetimli Serbestliğe tabi Yükümlü ve Eski Hükümlü kursiyerler projelerini hazırlayarak gerek KOSGEB, gerekse İŞKUR desteklerinden faydalanmış olacaklardır. Ayrıca, denetimli serbestliğe tabi yükümlü ve eski hükümlülerin topluma kazandırılmaları, rehabilite edilmeleri ve il ekonomisine tutunabilecekleri mesleki bilgiye sahip olmaları noktasında  temin edilecek eğitim program ve kursları ile ilgili alan çalışmalarına da başlanılmıştır.
Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile “Girişimcilik Eğitimi” vermeye devam ediyor

Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, denetimli serbestliğe tabi yükümlü ve eski hükümlülerin kendi işlerini kurması, mesleki eğitim ve rehabilitasyonları ile işe uyum ve destek teknolojileri aracılığı ile istihdamlarına yardımcı olmak amacıyla Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürlüğü ve KOSGEB işbirliğinde Girişimcilik Eğitimi Programını düzenlemek için start verdi.

 

Bu kapsamda Denizli Denetimli Serbestlik Müdürü Mehtap EKEN CENGİZ ve Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürü Fatih IŞIK 28/02/2017 tarihinde düzenlenen toplantı çerçevesinde işbirliği protokolünü imza altına aldılar.

 

İlk eğitim programı 06/03/2017 tarihinde başlayacak olup, ikinci program için 13/03/2017 tarihi belirlendi. Bu takvim çerçevesinde 50 (elli) denetimli serbestliğe tabi yükümlü ve eski hükümlüye „Girişimcilik Eğitim Programı“ verilecek olup, takip eden dönem içerisinde girişimcilik eğitim programlarının arttırılması planlanması kayda geçti.

 

Kurs 4 gün süre ile verilecek olup, 32 Saatlik eğitim sonucunda Denetimli Serbestliğe tabi Yükümlü ve Eski Hükümlü kursiyerler projelerini hazırlayarak gerek KOSGEB, gerekse İŞKUR desteklerinden faydalanmış olacaklardır.

Ayrıca, denetimli serbestliğe tabi yükümlü ve eski hükümlülerin topluma kazandırılmaları, rehabilite edilmeleri ve il ekonomisine tutunabilecekleri mesleki bilgiye sahip olmaları noktasında  temin edilecek eğitim program ve kursları ile ilgili alan çalışmalarına da başlanılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.