Gizli kahramanlar yemekte buluştu...

SPOR 13.12.2018 - 13:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gizli kahramanlar yemekte buluştu...

Denizlispor’da evli futbolcuların eşleri ile yöneticilerin eşleri düzenlenen yemekte bir araya geldi. Keyifli geçen buluşmada birlik beraberlik mesajları verildi.   Denizlispor’un elde ettiği başarılar sadece saha içinde değil saha dışında da kenetlenme getirdi.  Futbolcuların ve yönetimin başarısında önemli rolü olan gizli kahramanlar düzenlenen yemek ile kaynaştı.     Başkan Ali Çetin’in eşi Sevil Çetin’in organize ettiği ve Labada Gurme Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe Demet Atilla, Zehra Şahin, Nesrin Fırat, Sevgi Akarsu, Güliz Çoşkun, Ebru Cesur, Aslı Şanlıkan, Neslihan Acar, Merve Akyüz, Melek Çalık, Ceren Akyüz, Sude Velioğlu, Belma Altıparmak, Şuheda Sabuncuoğlu ve Betül Özkan katıldı.     Şampiyonluk yolunda hep birlikte kenetlenmeleri gerektiğini belirten Sevil Çetin yaptığı açılış konuşmasında, “Eşlerimiz önemli bir süreçten geçiyor. Bütün şehir onlar için seferber olmuş durumda. Bizlerde onlara destek olarak takımımızı hep birlikte süper lige çıkarmak için uğraşıyoruz. Ben inanıyorum ki sezon sonunda hep birlikte kutlama yemeklerinde tekrardan bir araya geleceğiz” dedi.

Denizlispor’da evli futbolcuların eşleri ile yöneticilerin eşleri düzenlenen yemekte bir araya geldi. Keyifli geçen buluşmada birlik beraberlik mesajları verildi.

 

Denizlispor’un elde ettiği başarılar sadece saha içinde değil saha dışında da kenetlenme getirdi.  Futbolcuların ve yönetimin başarısında önemli rolü olan gizli kahramanlar düzenlenen yemek ile kaynaştı.

 

 

Başkan Ali Çetin’in eşi Sevil Çetin’in organize ettiği ve Labada Gurme Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe Demet Atilla, Zehra Şahin, Nesrin Fırat, Sevgi Akarsu, Güliz Çoşkun, Ebru Cesur, Aslı Şanlıkan, Neslihan Acar, Merve Akyüz, Melek Çalık, Ceren Akyüz, Sude Velioğlu, Belma Altıparmak, Şuheda Sabuncuoğlu ve Betül Özkan katıldı.

 

 

Şampiyonluk yolunda hep birlikte kenetlenmeleri gerektiğini belirten Sevil Çetin yaptığı açılış konuşmasında, “Eşlerimiz önemli bir süreçten geçiyor. Bütün şehir onlar için seferber olmuş durumda. Bizlerde onlara destek olarak takımımızı hep birlikte süper lige çıkarmak için uğraşıyoruz. Ben inanıyorum ki sezon sonunda hep birlikte kutlama yemeklerinde tekrardan bir araya geleceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.