Gökbel’den Yangın Mağduru Aileye Ziyaret

SİYASET 28.06.2019 - 15:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gökbel’den Yangın Mağduru Aileye Ziyaret

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Karakurt Mahallesi’ndeki saman deposunda meydana gelen yangında hayvanları telef olan Soysal Ailesi’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.   AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, beraberinde ilçe başkan yardımcıları Rıza Şahan, Cengiz Aydın ve ilçe yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda mahalle koordinatörü olan Harun Aydın ile birlikte Karakurt Mahallesi’nde yangında saman deposu hasar gören ve hayvanları telef olan Soysal Ailesi’ni ziyaret etti.   Musa Soysal ile görüşen Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri, yangının yol açtığı zarar hakkında da bilgi aldı.     “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”   Soysal Ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu tür üzücü olaylar, maalesef hayatın olağan akışı içerisinde yaşanabiliyor. Yangında ailenin maddi hasarı büyük. Ayrıca hayvanları da telef oldu. Aile fertlerinden kimseye bir şey olmaması teselli kaynağımız. Her vatandaşımızın sevinci kadar, sıkıntısı da bizim için büyük önem taşıyor. Soysal ailesinin acısını paylaştık. Ailenin mağduriyetinin giderilmesi noktasında, zararının mümkün olduğunca en aza indirilmesi için elimizden geleni yapacağımızı ifade ettik” dedi.  

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Karakurt Mahallesi’ndeki saman deposunda meydana gelen yangında hayvanları telef olan Soysal Ailesi’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, beraberinde ilçe başkan yardımcıları Rıza Şahan, Cengiz Aydın ve ilçe yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda mahalle koordinatörü olan Harun Aydın ile birlikte Karakurt Mahallesi’nde yangında saman deposu hasar gören ve hayvanları telef olan Soysal Ailesi’ni ziyaret etti.

 

Musa Soysal ile görüşen Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri, yangının yol açtığı zarar hakkında da bilgi aldı.

 

 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

 

Soysal Ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu tür üzücü olaylar, maalesef hayatın olağan akışı içerisinde yaşanabiliyor. Yangında ailenin maddi hasarı büyük. Ayrıca hayvanları da telef oldu. Aile fertlerinden kimseye bir şey olmaması teselli kaynağımız. Her vatandaşımızın sevinci kadar, sıkıntısı da bizim için büyük önem taşıyor. Soysal ailesinin acısını paylaştık. Ailenin mağduriyetinin giderilmesi noktasında, zararının mümkün olduğunca en aza indirilmesi için elimizden geleni yapacağımızı ifade ettik” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.