Gökbel sahalardan inmiyor

SİYASET 22.09.2018 - 10:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gökbel sahalardan inmiyor

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Gölemezli Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Her zaman halkın içinde olduklarını belirten İlçe Başkanı Gökbel, “Biz milletin içinden çıkan bir siyasi hareketiz. Sevinçte, kederde her zaman halkımızın yanında ve yakınındayız” dedi.   AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’in Gölemezli Mahallesi ziyaretine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yanı sıra ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Bayram Kahraman, Halil Pekdemir, Mehmet Çıbık, Mehmet Gönenmiş, Cengiz Aydın, mahalle koordinatörü Süleyman Kızmaz da eşlik etti. Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen ilçe Başkanı Uğur Gökbel ve beraberindeki heyet, sorunları dinledi, talepleri not etti.     HER FIRSATTA MİLLETİMİZE KOŞUYORUZ!   AK Parti’nin çaresiz kalan milletin kendi bağrından çıkardığı bir siyasi hareket ve dava partisi olduğunu belirten Uğur Gökbel, “Bundan dolayıdır ki; her fırsatta halkımızın yanına koşuyoruz. Ait olduğumuz sineye dönüp hasret gidermeye, moral depolamaya, güç biriktirmeye çalışıyoruz. Sevinçte, kederde her zaman halkımızın yanında olduk. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman milletimizle dertlenmeye, yarasına merhem olmaya gayret gösterdik. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman halkımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. İsteyen herkes bize ulaşabilir. Vatandaşımıza bir telefon kadar yakınız. Parti teşkilatımıza gelen her vatandaşımıza gönlümüz ve kapımız ardına kadar açıktır” dedi.     ÇALIŞIYORUZ, DİRENİYORUZ VE KAZANACAĞIZ!   Türkiye’nin çok zor bir coğrafyada bulunduğunu belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “1071’den bu yana bu topraklarda varlığımızı sürdürüyoruz. Burada var olmak tarihin her döneminde olduğu gibi şimdi de kolay değil. Çünkü bu topraklar, hem doğal zenginliklerin kaynağı, hem de medeniyetlerin beşiği olması nedeniyle her zaman savaşların yaşandığı bir coğrafyadır. Yine sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Atalarımız gibi biz de pes etmeyeceğiz. Binlerce yıldır boyun eğmeyen atalarımıza layık olduğumuzu, çok yakında bütün dünya görecek. Ülkemize yönelik ekonomik saldırıları bertaraf edeceğiz. Bunun için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde hükümetimiz çalışıyor. Fevkalade bir direniş sergiliyoruz. Gerekli tüm tedbirler alınıyor. Halkımız rahat olsun ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti kadrolarına inanmaya devam etsin. Zafer milletimizin olacak, kazanan yine milletimiz olacak” dedi.    

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Gölemezli Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Her zaman halkın içinde olduklarını belirten İlçe Başkanı Gökbel, “Biz milletin içinden çıkan bir siyasi hareketiz. Sevinçte, kederde her zaman halkımızın yanında ve yakınındayız” dedi.

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’in Gölemezli Mahallesi ziyaretine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yanı sıra ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Bayram Kahraman, Halil Pekdemir, Mehmet Çıbık, Mehmet Gönenmiş, Cengiz Aydın, mahalle koordinatörü Süleyman Kızmaz da eşlik etti. Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen ilçe Başkanı Uğur Gökbel ve beraberindeki heyet, sorunları dinledi, talepleri not etti.

 

 

HER FIRSATTA MİLLETİMİZE KOŞUYORUZ!

 

AK Parti’nin çaresiz kalan milletin kendi bağrından çıkardığı bir siyasi hareket ve dava partisi olduğunu belirten Uğur Gökbel, “Bundan dolayıdır ki; her fırsatta halkımızın yanına koşuyoruz. Ait olduğumuz sineye dönüp hasret gidermeye, moral depolamaya, güç biriktirmeye çalışıyoruz. Sevinçte, kederde her zaman halkımızın yanında olduk. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman milletimizle dertlenmeye, yarasına merhem olmaya gayret gösterdik. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman halkımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. İsteyen herkes bize ulaşabilir. Vatandaşımıza bir telefon kadar yakınız. Parti teşkilatımıza gelen her vatandaşımıza gönlümüz ve kapımız ardına kadar açıktır” dedi.

 

 

ÇALIŞIYORUZ, DİRENİYORUZ VE KAZANACAĞIZ!

 

Türkiye’nin çok zor bir coğrafyada bulunduğunu belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “1071’den bu yana bu topraklarda varlığımızı sürdürüyoruz. Burada var olmak tarihin her döneminde olduğu gibi şimdi de kolay değil. Çünkü bu topraklar, hem doğal zenginliklerin kaynağı, hem de medeniyetlerin beşiği olması nedeniyle her zaman savaşların yaşandığı bir coğrafyadır. Yine sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Atalarımız gibi biz de pes etmeyeceğiz. Binlerce yıldır boyun eğmeyen atalarımıza layık olduğumuzu, çok yakında bütün dünya görecek. Ülkemize yönelik ekonomik saldırıları bertaraf edeceğiz. Bunun için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde hükümetimiz çalışıyor. Fevkalade bir direniş sergiliyoruz. Gerekli tüm tedbirler alınıyor. Halkımız rahat olsun ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti kadrolarına inanmaya devam etsin. Zafer milletimizin olacak, kazanan yine milletimiz olacak” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.