Göktuğ ve Mustafa Profesyonel Oldu

SPOR 06.10.2017 - 15:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Göktuğ ve Mustafa Profesyonel Oldu

Denizlispor Lig’in 7 haftasında aldığı Gazişehir Gaziantep galibiyetinin ardından kulüp çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-Siyahlı ekip alt yapı oyuncularından taze kanla besleniyor.   Denizlispor’un transfer yasağı nedeniyle futbolcu takviyesi yapamaması yönetimi alt yapıda yetişen genç oyuncularla bu eksikliğini gideriyor. Altyapıda yetişen Göktuğ Kımışır ve Mustafa Özgür ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.   Altyapıda yetişen ve bir süredir A Takımla idmanlara katılan, 1998 doğumlu stoper oyuncusu Göktuğ Kımışır ile 1997 doğumlu orta saha oyuncusu Mustafa Özgür’ün takıma taze kan sağlayacağı ümit ediliyor.

Denizlispor Lig’in 7 haftasında aldığı Gazişehir Gaziantep galibiyetinin ardından kulüp çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-Siyahlı ekip alt yapı oyuncularından taze kanla besleniyor.

 

Denizlispor’un transfer yasağı nedeniyle futbolcu takviyesi yapamaması yönetimi alt yapıda yetişen genç oyuncularla bu eksikliğini gideriyor. Altyapıda yetişen Göktuğ Kımışır ve Mustafa Özgür ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

 

Altyapıda yetişen ve bir süredir A Takımla idmanlara katılan, 1998 doğumlu stoper oyuncusu Göktuğ Kımışır ile 1997 doğumlu orta saha oyuncusu Mustafa Özgür’ün takıma taze kan sağlayacağı ümit ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.