Gol makinesi tekrar Serinhisarspor'da

SPOR 15.10.2018 - 09:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gol makinesi tekrar Serinhisarspor'da

Serinhisarspor,Serge Djiehoua ile yeniden anlaşmaya vardı. Serinhisarspor’un Serge Djiheoua aşkı bitmiyor. Geçtiğimiz sezon Djiehoua’yı renklerine bağlayarak adından oldukça ses ettiren Serinhisar ekibi, Antalya’da yeniden görüştüğü Fildişi Sahili uyruklu oyuncuyla yeniden anlaşmaya vardı. Serinhisarspor başkanı Şükrü Averi, Djiehoua’nın takıma katkı sağlayacaklarını düşündüklerini belirtti. Gol yollarında yaşanan sıkıntıyı Djiheoua’nın çözeceğini belirten Averi, “Djiehoua çok sevdiğimiz ve çok karakterli bir insan. Yeniden aramızda olacağından dolayı mutluyuz. Takım içinde oluşmuş olan pozitif havayı Djiehoua daha da yukarıya taşıyacaktır. Camiamıza yeniden hayırlı olsun.” açıklamasını yaptı.  

Serinhisarspor,Serge Djiehoua ile yeniden anlaşmaya vardı.


Serinhisarspor’un Serge Djiheoua aşkı bitmiyor. Geçtiğimiz sezon Djiehoua’yı renklerine bağlayarak adından oldukça ses ettiren Serinhisar ekibi, Antalya’da yeniden görüştüğü Fildişi Sahili uyruklu oyuncuyla yeniden anlaşmaya vardı.


Serinhisarspor başkanı Şükrü Averi, Djiehoua’nın takıma katkı sağlayacaklarını düşündüklerini belirtti. Gol yollarında yaşanan sıkıntıyı Djiheoua’nın çözeceğini belirten Averi, “Djiehoua çok sevdiğimiz ve çok karakterli bir insan. Yeniden aramızda olacağından dolayı mutluyuz. Takım içinde oluşmuş olan pozitif havayı Djiehoua daha da yukarıya taşıyacaktır. Camiamıza yeniden hayırlı olsun.” açıklamasını yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.