Gölette boğulan küçük Osman toprağa verildi

DENİZLİ 09.07.2018 - 16:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gölette boğulan küçük Osman toprağa verildi

Denizli Acıpayam ilçesi'nde dün piknik yapmak için ailesi ile birlikte gittiği gölete  kardeşi ile birlikte giren 11 yaşındaki Osman Kasal boğularak hayatını kaybetti. Küçük Osman'ın cenazesi bugün toprağa verildi.   Olay, Acıpayam ilçesi Alaaddin Mahallesi’ndeki gölette meydana geldi. Öğle saatlerinde piknik yapmak için gölet çevresine giden Kasal ailesinin 11 yaşındaki çocukları Osman ile 5 yaşındaki kızları Esila Melike Kasal, gölette boğulma tehlikesi geçirdi. Esila Melike Kasal çevredekilerin yardımı ile kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 11 yaşındaki Osman o kadar şanslı değildi. Vatandaşların jandarmaya ihbarı sonucunda, Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekiplerin 1 saatlik kurtarma çalışmaları sonrası Osman Kasal'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan Esila Melike Kasal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.   11 yaşında hayatını kaybeden küçük Osman, bugün Acıpayam İlçesi  Yassıhöyük Mahalle Cami'de kılınan öğle namazının ardından Yassıhöyük Mezarlığı'nda gözyaşları ile toprağa verildi.  

Denizli Acıpayam ilçesi'nde dün piknik yapmak için ailesi ile birlikte gittiği gölete  kardeşi ile birlikte giren 11 yaşındaki Osman Kasal boğularak hayatını kaybetti. Küçük Osman'ın cenazesi bugün toprağa verildi.

 

Olay, Acıpayam ilçesi Alaaddin Mahallesi’ndeki gölette meydana geldi. Öğle saatlerinde piknik yapmak için gölet çevresine giden Kasal ailesinin 11 yaşındaki çocukları Osman ile 5 yaşındaki kızları Esila Melike Kasal, gölette boğulma tehlikesi geçirdi. Esila Melike Kasal çevredekilerin yardımı ile kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 11 yaşındaki Osman o kadar şanslı değildi. Vatandaşların jandarmaya ihbarı sonucunda, Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekiplerin 1 saatlik kurtarma çalışmaları sonrası Osman Kasal'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan Esila Melike Kasal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

 

11 yaşında hayatını kaybeden küçük Osman, bugün Acıpayam İlçesi  Yassıhöyük Mahalle Cami'de kılınan öğle namazının ardından Yassıhöyük Mezarlığı'nda gözyaşları ile toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.