Gönül elçileri Türkiye'ye dönüyor

DENİZLİ 06.05.2017 - 17:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gönül elçileri Türkiye'ye dönüyor

Denizli Hacı Ahmet Pakel Vakfı mensupları kutsal topraklardan yarın Türkiye'ye geri dönüyor.

Denizli Hacı Ahmet Pakel Vakfı mensupları kutsal topraklardan yarın Türkiye'ye geri dönüyor. Denizli Hacı Ahmet Pakel Vakfı mensupları 2001 yılından itibaren Türkiye'nin gönül elçileri olarak kutsal topraklara giderek umre farizalarını yerine getiriyor. Umre ziyaretleri sırasında ülkemizin selameti için dua ve niyazlarda bulunan vakıf mensupları yarın Denizli'ye geliyor.   Denizli'den 19 Nisan'da kutsal topraklara giden 320 kişilik vakıf mensupları, yarın (Pazar) sabah saat 06.00'da Medine'den hareket ederek Çardak Havaalanına saat 09.00'da inecekleri tahmin ediliyor. Çardak Havaalanına inen vakıf üyeleri diğer vakıf üyeleri ve aileleri tarafından karşılanacak.   Çardak Havaalanına inen vakıf mensupları oradan, konvoy eşliğinde, Çakmak'ta bulunan Hacı Ahmet Pakel Vakıf binasında, her ay düzenlenen programa katılacak.  
Denizli Hacı Ahmet Pakel Vakfı mensupları kutsal topraklardan yarın Türkiye'ye geri dönüyor.

Denizli Hacı Ahmet Pakel Vakfı mensupları kutsal topraklardan yarın Türkiye'ye geri dönüyor.


Denizli Hacı Ahmet Pakel Vakfı mensupları 2001 yılından itibaren Türkiye'nin gönül elçileri olarak kutsal topraklara giderek umre farizalarını yerine getiriyor. Umre ziyaretleri sırasında ülkemizin selameti için dua ve niyazlarda bulunan vakıf mensupları yarın Denizli'ye geliyor.

 


Denizli'den 19 Nisan'da kutsal topraklara giden 320 kişilik vakıf mensupları, yarın (Pazar) sabah saat 06.00'da Medine'den hareket ederek Çardak Havaalanına saat 09.00'da inecekleri tahmin ediliyor. Çardak Havaalanına inen vakıf üyeleri diğer vakıf üyeleri ve aileleri tarafından karşılanacak.

 

Çardak Havaalanına inen vakıf mensupları oradan, konvoy eşliğinde, Çakmak'ta bulunan Hacı Ahmet Pakel Vakıf binasında, her ay düzenlenen programa katılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.