Gönüllerince Eğlendiler

DENİZLİ 30.12.2019 - 17:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Gönüllerince Eğlendiler

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel öğrenciler ve aileleri için yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Çocuklarımızın geleceği için yeni dönemde Engelsiz Yaşam Akademimizle ilgili daha da güzel projelerimiz olacak. Engelsiz Yaşam Akademisi’nin benim için yeri farklıdır. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Yeni yılınız kutlu, tüm dilekleriniz gerçek olsun” dedi.   Merkezefendi Belediyesi, özel insanlara dokunmaya devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan da katıldı. Gerçekleştirilen eğlencede eğitim gören özel insanlar şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. Yılbaşı eğlencesinde öğrenciler ve Başkan Doğan pasta keserek yeni yıla merhaba dedi. Yeni dönemde Engelsiz Yaşam Akademisi ile ilgili birçok projenin olduğunu söyleyen Başkan Doğan, “Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı bir yıl olsun istiyoruz. Sadece kendimiz için değil ülkemiz için de savaşsız, barış dolu bir yıl olsun. Bugün burada sevgili ailelerimizle birlikte yeni yılı kutlamak istedik. İlerleyen aylarda çocuklarımızla ve gençlerimizle birlikte farklı etkinliklerimiz olacak. Sizin ilginiz bizim için çok değerli. Bize de bir şevk veriyor, bir güç veriyor. Çocuklarımızın geleceği için yeni dönemde Engelsiz Yaşam Akademimizle ilgili daha da güzel projelerimiz olacak. Kendimizi daha çok geliştirmek istiyoruz” diye konuştu.     Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Her zaman söylüyorum, Engelsiz Yaşam Akademisi’nin benim için yeri farklıdır. Burası için var gücümüzle çalışacağız. Sosyal aktivitelerimizin yanı sıra çocuklarımızı hayata da alıştırmak, adapte etmek istiyoruz. Ülkemizin koşulları engelli bireylerin yaşaması için hala uygun değil. Bu anlamda biraz geriyiz. Merkezefendimizde engeliler için yaptığımız yollarla, parklarla, farklı bakım üniteleriyle sizlere destek olmak istiyoruz. 3 Aralık’ta Engelsiz Yaşam Parkımızı açtık. Bu tip parklarımızı çeşitli mahallelerde de açmayı düşünüyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Yeni yılınız kutlu, tüm dilekleriniz gerçek olsun” dedi.    

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel öğrenciler ve aileleri için yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Çocuklarımızın geleceği için yeni dönemde Engelsiz Yaşam Akademimizle ilgili daha da güzel projelerimiz olacak. Engelsiz Yaşam Akademisi’nin benim için yeri farklıdır. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Yeni yılınız kutlu, tüm dilekleriniz gerçek olsun” dedi.

 

Merkezefendi Belediyesi, özel insanlara dokunmaya devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan da katıldı. Gerçekleştirilen eğlencede eğitim gören özel insanlar şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. Yılbaşı eğlencesinde öğrenciler ve Başkan Doğan pasta keserek yeni yıla merhaba dedi. Yeni dönemde Engelsiz Yaşam Akademisi ile ilgili birçok projenin olduğunu söyleyen Başkan Doğan, “Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı bir yıl olsun istiyoruz. Sadece kendimiz için değil ülkemiz için de savaşsız, barış dolu bir yıl olsun. Bugün burada sevgili ailelerimizle birlikte yeni yılı kutlamak istedik. İlerleyen aylarda çocuklarımızla ve gençlerimizle birlikte farklı etkinliklerimiz olacak. Sizin ilginiz bizim için çok değerli. Bize de bir şevk veriyor, bir güç veriyor. Çocuklarımızın geleceği için yeni dönemde Engelsiz Yaşam Akademimizle ilgili daha da güzel projelerimiz olacak. Kendimizi daha çok geliştirmek istiyoruz” diye konuştu.

 

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Her zaman söylüyorum, Engelsiz Yaşam Akademisi’nin benim için yeri farklıdır. Burası için var gücümüzle çalışacağız. Sosyal aktivitelerimizin yanı sıra çocuklarımızı hayata da alıştırmak, adapte etmek istiyoruz. Ülkemizin koşulları engelli bireylerin yaşaması için hala uygun değil. Bu anlamda biraz geriyiz. Merkezefendimizde engeliler için yaptığımız yollarla, parklarla, farklı bakım üniteleriyle sizlere destek olmak istiyoruz. 3 Aralık’ta Engelsiz Yaşam Parkımızı açtık. Bu tip parklarımızı çeşitli mahallelerde de açmayı düşünüyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Yeni yılınız kutlu, tüm dilekleriniz gerçek olsun” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.