Görenleri Şaşırttı Tam 6 Bacaklı Doğdu

YAŞAM 25.12.2019 - 11:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Görenleri Şaşırttı Tam 6 Bacaklı Doğdu

 Denizli'nin Tavas ilçesinde hayvancılık yapan bir çiftçi kuzularından birisi 6 bacaklı doğdu.   Tavas ilçesi Ovacık Mahallesi'nde hayvancılık yapan Zübeyde Canberi'ye ait ahır da geçtiğimiz hafta bir koyun 3 kuzu doğurdu.Ardından doğan 3 kuzudan 2'si normal 1'i 6 bacaklı doğdu. 6 bacaklı doğan kuzuyu gören çiftçi Canberi şok yaşadı. Daha sonra ahıra veteriner çağırıldı.     DİYAFRAM ZARI GELİŞMEMİŞ   Gelen Veteriner 6 bacaklı doğan kuzuyu inceledi. İncelemeler sonrasında kuzunun diyafram zarının oluşmadığını belirtti. Kuzu bir süre yaşadıktan sonra öldü.   KULLANDIĞIMIZ İLAÇLARDAN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM, ARAŞTIRMA YAPILSIN   Çiftçilikle uğraşan Zübeyde Canberi 6 bacaklı kuzusunun doğduğunu söyledi. Canberi, "kuzunun neden 6 bacaklı doğduğunu bilmiyorum ama şüphem tarımda kullanılan ağır ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Kuzuların neden böyle doğduğu için araştırma yapılması taraftarıyım.  

 Denizli'nin Tavas ilçesinde hayvancılık yapan bir çiftçi kuzularından birisi 6 bacaklı doğdu.

 

Tavas ilçesi Ovacık Mahallesi'nde hayvancılık yapan Zübeyde Canberi'ye ait ahır da geçtiğimiz hafta bir koyun 3 kuzu doğurdu.Ardından doğan 3 kuzudan 2'si normal 1'i 6 bacaklı doğdu. 6 bacaklı doğan kuzuyu gören çiftçi Canberi şok yaşadı. Daha sonra ahıra veteriner çağırıldı.

 

 

DİYAFRAM ZARI GELİŞMEMİŞ

 

Gelen Veteriner 6 bacaklı doğan kuzuyu inceledi. İncelemeler sonrasında kuzunun diyafram zarının oluşmadığını belirtti. Kuzu bir süre yaşadıktan sonra öldü.

 

KULLANDIĞIMIZ İLAÇLARDAN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM, ARAŞTIRMA YAPILSIN

 

Çiftçilikle uğraşan Zübeyde Canberi 6 bacaklı kuzusunun doğduğunu söyledi. Canberi, "kuzunun neden 6 bacaklı doğduğunu bilmiyorum ama şüphem tarımda kullanılan ağır ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Kuzuların neden böyle doğduğu için araştırma yapılması taraftarıyım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.