Görev Sorumlulukları ve Uygulamada Görülen Hatalar

DENİZLİ 10.12.2018 - 15:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Görev Sorumlulukları ve Uygulamada Görülen Hatalar

Şantiye Şeflerinin ve Yapı Denetimde Görevli Teknik Personellerin; Görev ve Sorumlulukları, Uygulamada Görülen Hatalar   İnşaat Mühendisleri Odası 7 Aralık 2018 Cuma günü “Şantiye Şeflerinin ve Yapı Denetimde Görevli Teknik Personellerin; *Görev ve Sorumlulukları, *Uygulamada Görülen Hatalar” konulu seminer düzenledi. Açılış konuşmasını İMO Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel’ in yaptığı seminere üyelerden yoğun ilgi vardı. Konuşmacı Çevre ve Şehircilik Denizli İl Müdürlüğü- Yapı Denetim Şube Müdürlüğünden İnş. Müh. Kazım Güngör, seminere katılanlara Şantiye şeflerinin ve yapı denetim kuruluşlarında görev alan denetçi ve kontrol elemanlarının görev ve sorumlulukları, dikkat edilmesi ve uyulması gereken konular hakkında bilgi verdi.   Konuşmacı Kazım Güngör’ ün sunumunun ardından soru-cevap bölümüne geçildi. Katılımcıların sorularına cevap veren Güngör’e seminerin sonunda İMO Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel tarafından plaket verildi.  

Şantiye Şeflerinin ve Yapı Denetimde Görevli Teknik Personellerin; Görev ve Sorumlulukları, Uygulamada Görülen Hatalar

 

İnşaat Mühendisleri Odası 7 Aralık 2018 Cuma günü “Şantiye Şeflerinin ve Yapı Denetimde Görevli Teknik Personellerin; *Görev ve Sorumlulukları, *Uygulamada Görülen Hatalar” konulu seminer düzenledi.

Açılış konuşmasını İMO Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel’ in yaptığı seminere üyelerden yoğun ilgi vardı. Konuşmacı Çevre ve Şehircilik Denizli İl Müdürlüğü- Yapı Denetim Şube Müdürlüğünden İnş. Müh. Kazım Güngör, seminere katılanlara Şantiye şeflerinin ve yapı denetim kuruluşlarında görev alan denetçi ve kontrol elemanlarının görev ve sorumlulukları, dikkat edilmesi ve uyulması gereken konular hakkında bilgi verdi.

 

Konuşmacı Kazım Güngör’ ün sunumunun ardından soru-cevap bölümüne geçildi. Katılımcıların sorularına cevap veren Güngör’e seminerin sonunda İMO Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel tarafından plaket verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.