Görgü tanığı, kızın annesini bıçakladığı olayı anlattı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2018 - 14:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Görgü tanığı, kızın annesini bıçakladığı olayı anlattı

İHA- Denizli’de okula gitmek istemeyen 13 yaşındaki çocuk tartıştığı annesini sırtından bıçakladığı olayda görgü tanığı yaşananları anlattı.  Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi'nde bir evde yaşanan olayda iddialara göre, 13 yaşındaki kızı S.K., annesi Serpil K. (49) okula gitme meselesi yüzünden sabah erken saatlerde tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu S.K., mutfaktan aldığı bıçakla annesini sırtından kürek kemiğinin altından bıçakladığı öne sürüldü. Komşuların ihbarı üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı kadına olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Denizli Devlet Hastanesine sevk etti.  Olayın görgü tanıklarından olan ve ismini vermek istemeyen bir esnaf ise yaşananları anlattı. Sabah dükkana gelip açtıktan sonra olayı gördüğünü ifade eden esnaf, “Ambulansı gördüm sonra polis geldi. Sonra anneyi gördüm ‘nefes alamıyorum’ diyerek aşağı gitti. Sonra polis kızı çağırdı. Kızı da sivil polisler götürdü” diye konuştu.  Annenin durumunun ciddi olmadığı ve gün içerisinde taburcu edilebileceği öğrenildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan S.K.’nın ise Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.    Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

İHA- Denizli’de okula gitmek istemeyen 13 yaşındaki çocuk tartıştığı annesini sırtından bıçakladığı olayda görgü tanığı yaşananları anlattı. 


Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi'nde bir evde yaşanan olayda iddialara göre, 13 yaşındaki kızı S.K., annesi Serpil K. (49) okula gitme meselesi yüzünden sabah erken saatlerde tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu S.K., mutfaktan aldığı bıçakla annesini sırtından kürek kemiğinin altından bıçakladığı öne sürüldü. Komşuların ihbarı üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı kadına olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Denizli Devlet Hastanesine sevk etti. 


Olayın görgü tanıklarından olan ve ismini vermek istemeyen bir esnaf ise yaşananları anlattı. Sabah dükkana gelip açtıktan sonra olayı gördüğünü ifade eden esnaf, “Ambulansı gördüm sonra polis geldi. Sonra anneyi gördüm ‘nefes alamıyorum’ diyerek aşağı gitti. Sonra polis kızı çağırdı. Kızı da sivil polisler götürdü” diye konuştu. 


Annenin durumunun ciddi olmadığı ve gün içerisinde taburcu edilebileceği öğrenildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan S.K.’nın ise Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.