Gözler Telekom’da olacak...

SPOR 10.11.2018 - 14:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gözler Telekom’da olacak...

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Fatih 1453 Spor’u 5-0’lık skor ile yenen ve ilk galibiyetini alan Merkezefendi Spor’da gözler pazar günü Şirinköy Stadında oynanacak karşılaşmasına çevrildi.   Karşılaşma öncesinde kısa bir açıklama yapan Merkezefendi Spor Kulüp Başkanı Mustafa Karapınar, sakat ve cezalı oyuncuların tekrar takıma dönmesi ile takımda olumlu bir havanın esmeye başladığını söyledi. Karapınar, “Kulüp olarak ilk haftalardan bu yana güzel futbol oynamanıza rağmen bir türlü sonuca gidecek skoru bulmakta zorluk çekiyorduk. Ancak sakat ve cezalı oyunların takıma katılması ile artık ideal kadromuz ile mücadele etmeye başladık. Bunun da semeresini geçtiğimi hafta deplasmanda Fatih 1453 Spor’u 5-0’lık skor ile yenerek gösterdik. Bu hafta Telekom ile Pazar günü saat 16.00’da Şirinköy Stadından yapacağımız karşılaşmadan da 3 puan bekliyoruz. Seri galibiyetler alarak ligin ilk yarısını üst basamaklarda tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Fatih 1453 Spor’u 5-0’lık skor ile yenen ve ilk galibiyetini alan Merkezefendi Spor’da gözler pazar günü Şirinköy Stadında oynanacak karşılaşmasına çevrildi.

 

Karşılaşma öncesinde kısa bir açıklama yapan Merkezefendi Spor Kulüp Başkanı Mustafa Karapınar, sakat ve cezalı oyuncuların tekrar takıma dönmesi ile takımda olumlu bir havanın esmeye başladığını söyledi. Karapınar, “Kulüp olarak ilk haftalardan bu yana güzel futbol oynamanıza rağmen bir türlü sonuca gidecek skoru bulmakta zorluk çekiyorduk. Ancak sakat ve cezalı oyunların takıma katılması ile artık ideal kadromuz ile mücadele etmeye başladık. Bunun da semeresini geçtiğimi hafta deplasmanda Fatih 1453 Spor’u 5-0’lık skor ile yenerek gösterdik. Bu hafta Telekom ile Pazar günü saat 16.00’da Şirinköy Stadından yapacağımız karşılaşmadan da 3 puan bekliyoruz. Seri galibiyetler alarak ligin ilk yarısını üst basamaklarda tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.