Gübre çuvallarından uyuşturucu çıktı

ASAYİŞ 16.12.2016 - 16:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gübre çuvallarından uyuşturucu çıktı

denizli haber / denizli 20 haber / Gübre çuvallarından uyuşturucu çıktı

Huzur operasyonları ile uyuşturucu madde ile mücadele de seferberlik başlatan denizli il jandarma komutanlığı görevlileri son bir hafta içerisinde üçüncü operasyonu gerçekleştirdi.   Hafta içerisinde iki farklı operasyonda (8.935) gr ele geçirilen uyuşturucu maddeden sonra, 15 aralık 2016 günü aydın ili istikametinden denizli ili istikametine yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisini alan Sarayköy ilçe jandarma komutanlığı ekipleri, içerisinde üç kişinin bulunduğu hususi aracı durdurarak araç bagajında yapılan arama da; gübre çuvalları içerisinde gizlenmiş (25) kg. uyuşturucu madde (esrar) ele geçirdi.   Şüpheli şahısların aydın ili Kuyucak ilçesinde bulunan ikametgahlarında yapılan aramada da (7) kg. esrar maddesi ile (100) gr. Kenevir tohumu olmak üzere toplam (32) kg. Uyuşturucu madde ele geçirdi.   Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konularak, şüpheliler gözaltına alındı.   
denizli haber / denizli 20 haber / Gübre çuvallarından uyuşturucu çıktı

Huzur operasyonları ile uyuşturucu madde ile mücadele de seferberlik başlatan denizli il jandarma komutanlığı görevlileri son bir hafta içerisinde üçüncü operasyonu gerçekleştirdi.

 

Hafta içerisinde iki farklı operasyonda (8.935) gr ele geçirilen uyuşturucu maddeden sonra, 15 aralık 2016 günü aydın ili istikametinden denizli ili istikametine yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisini alan Sarayköy ilçe jandarma komutanlığı ekipleri, içerisinde üç kişinin bulunduğu hususi aracı durdurarak araç bagajında yapılan arama da; gübre çuvalları içerisinde gizlenmiş (25) kg. uyuşturucu madde (esrar) ele geçirdi.

 

Şüpheli şahısların aydın ili Kuyucak ilçesinde bulunan ikametgahlarında yapılan aramada da (7) kg. esrar maddesi ile (100) gr. Kenevir tohumu olmak üzere toplam (32) kg. Uyuşturucu madde ele geçirdi.

 

Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konularak, şüpheliler gözaltına alındı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.