Güleç’ten İbanoğlu’nu Ziyaret

SPOR 27.10.2016 - 09:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Güleç’ten İbanoğlu’nu Ziyaret

denizli haber / denizli 20 haber / Güleç’ten İbanoğlu’nu Ziyaret

Türkiye Judo Federasyonu genel kurulunun ardından Sezer Huysuz başkanlığında ki yönetim kurulunda yer alan Denizlili Kamil Yaşar Güleç, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.     Judo Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulunda yönetim kurulu üyeliğine seçilen Denizlili Kamil Yaşar Güleç, ilk ziyaretini Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’na yaptı. Judo Antrenörleri Gökhan Yörük ve Murat İsmail Aydoğmuş ile birlikte ziyarete gelen Güleç, judo branşında önemli işler yapmak için göreve talip olduklarını söyledi.   KAMİL YAŞAR GÜLEÇ KİMDİR? Judo branşında uzun yıllar Federasyon İl Temsilciliği görevinde bulunan Güleç, evli ve 2 çocuk babası. Geçmiş dönemlerde iki dönem Belediye Meclis Üyeliği yapan Kamil Yaşar Güleç, Denizli’de Lokantacılar Odası Başkanlığı görevini de aktif olarak sürdürüyor. 1978 yılından bu yana judo camiasının içinde yer alan, Judoyu Türk Sporunda önemli bir noktaya taşımak için sorumluluktan ve her türlü fedakarlıktan kaçınmayan Güleç, gerek spor camiasında, gerekse iş dünyasında herkesin sempatisini kazanmayı başarmış birisi olarak dikkat çekiyor.   İBANOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İbanoğlu, Spor Genel Müdürlüğü’ne bağlı federasyonların genel kurul sürecinden geçtiklerini, göreve gelen yönetimlerin ülke sporu için hayırlı olmasını diledi. İbanoğlu, Judo Federasyonu yeni yönetim kurulunda yer alan Yaşar Kamil Güleç’e yeni görevinde başarılar diledi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Güleç’ten İbanoğlu’nu Ziyaret

Türkiye Judo Federasyonu genel kurulunun ardından Sezer Huysuz başkanlığında ki yönetim kurulunda yer alan Denizlili Kamil Yaşar Güleç, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

 

 

Judo Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulunda yönetim kurulu üyeliğine seçilen Denizlili Kamil Yaşar Güleç, ilk ziyaretini Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’na yaptı. Judo Antrenörleri Gökhan Yörük ve Murat İsmail Aydoğmuş ile birlikte ziyarete gelen Güleç, judo branşında önemli işler yapmak için göreve talip olduklarını söyledi.

 

KAMİL YAŞAR GÜLEÇ KİMDİR?

Judo branşında uzun yıllar Federasyon İl Temsilciliği görevinde bulunan Güleç, evli ve 2 çocuk babası. Geçmiş dönemlerde iki dönem Belediye Meclis Üyeliği yapan Kamil Yaşar Güleç, Denizli’de Lokantacılar Odası Başkanlığı görevini de aktif olarak sürdürüyor.

1978 yılından bu yana judo camiasının içinde yer alan, Judoyu Türk Sporunda önemli bir noktaya taşımak için sorumluluktan ve her türlü fedakarlıktan kaçınmayan Güleç, gerek spor camiasında, gerekse iş dünyasında herkesin sempatisini kazanmayı başarmış birisi olarak dikkat çekiyor.

 

İBANOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İbanoğlu, Spor Genel Müdürlüğü’ne bağlı federasyonların genel kurul sürecinden geçtiklerini, göreve gelen yönetimlerin ülke sporu için hayırlı olmasını diledi. İbanoğlu, Judo Federasyonu yeni yönetim kurulunda yer alan Yaşar Kamil Güleç’e yeni görevinde başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.