Gülizar Biçer Karaca CHP MYK listesinde

SİYASET 12.02.2018 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gülizar Biçer Karaca CHP MYK listesinde

CHP’nin 36’ncı Büyük Kurultayı’nda Parti Meclisi’ne 15’inci sıradan giren Denizli eski Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ‘A Takımı’ olarak adlandırılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi oldu.   CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK)'da 13 üye vardı, yeni listede bu sayı 18'e çıktı. Parti Meclis seçimlerinde önemli bir başarıya imza atarak 15. sıradan listeye giren Gülizar Biçer Karaca, A Takımı’na da girmeyi başardı.   KARACA DOĞA HAKLARINDAN SORUMLU Parti Meclisi üyeliği seçiminde aldığı 734 oy ile birçok ismi geride bırakan ve 15. sıradan PM’ye girmeyi başaran Gülizar Biçer Karaca, MYK’da da yer aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yardımcısı olan Karaca, doğa haklarından sorumlu olacak.   Yeni Merkez Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: 1-Basınla ilişkiler Kurumsal İletişim-Tuncay Özkan 2-Dış İlişkiler-Öztürk Yılmaz 3-Ar-Ge Bilim Yönetim ve Kültür Platformu- Fethi Açıkel 4-Bilgi ve İletişim Teknolojileri-Onursal Adıgüzel 5-Doğa Hakları-Gülizar Biçer Karaca 6-Genel Sekreter- Akif Hamzaçebi 7-Ekonomi Politikaları-Aykut Erdoğdu 8-Eğitim Politikaları-Lale Karabayık 9-Halkla İlişkiler-Gamze Akkuş İlgezdi 10-Hukuk Politikaları-Muharrem Erkek 11-İdari ve Mali İşler-A. Haluk Koç 12-İnsan Hakları-Tekin Bingöl 13-İşçi Sendikaları Meslek Odaları Ve Sivil Toplum Kuruluşları-Veli Ağbaba 14-İşveren Sendikaları ve Odalar-Çetin Osman Budak 15-Kamu Diplomasisi-Ünal Çeviköz 16-Sosyal Politikalar-Faik Öztrak 17-Yerel Yönetim Politikaları-Seyit Torun 18-Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimi, Parti Sözcüsü-Bülent Tezcan

CHP’nin 36’ncı Büyük Kurultayı’nda Parti Meclisi’ne 15’inci sıradan giren Denizli eski Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ‘A Takımı’ olarak adlandırılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi oldu.

 

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK)'da 13 üye vardı, yeni listede bu sayı 18'e çıktı. Parti Meclis seçimlerinde önemli bir başarıya imza atarak 15. sıradan listeye giren Gülizar Biçer Karaca, A Takımı’na da girmeyi başardı.

 

KARACA DOĞA HAKLARINDAN SORUMLU

Parti Meclisi üyeliği seçiminde aldığı 734 oy ile birçok ismi geride bırakan ve 15. sıradan PM’ye girmeyi başaran Gülizar Biçer Karaca, MYK’da da yer aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yardımcısı olan Karaca, doğa haklarından sorumlu olacak.

 

Yeni Merkez Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

1-Basınla ilişkiler Kurumsal İletişim-Tuncay Özkan
2-Dış İlişkiler-Öztürk Yılmaz
3-Ar-Ge Bilim Yönetim ve Kültür Platformu- Fethi Açıkel
4-Bilgi ve İletişim Teknolojileri-Onursal Adıgüzel
5-Doğa Hakları-Gülizar Biçer Karaca
6-Genel Sekreter- Akif Hamzaçebi
7-Ekonomi Politikaları-Aykut Erdoğdu
8-Eğitim Politikaları-Lale Karabayık
9-Halkla İlişkiler-Gamze Akkuş İlgezdi
10-Hukuk Politikaları-Muharrem Erkek
11-İdari ve Mali İşler-A. Haluk Koç
12-İnsan Hakları-Tekin Bingöl
13-İşçi Sendikaları Meslek Odaları Ve Sivil Toplum Kuruluşları-Veli Ağbaba
14-İşveren Sendikaları ve Odalar-Çetin Osman Budak
15-Kamu Diplomasisi-Ünal Çeviköz
16-Sosyal Politikalar-Faik Öztrak
17-Yerel Yönetim Politikaları-Seyit Torun
18-Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimi, Parti Sözcüsü-Bülent Tezcan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.