Güllüoğlu gözaltı açıklaması

DİĞER 18.08.2016 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Güllüoğlu gözaltı açıklaması

denizli haber / denizli 20 haber / Güllüoğlu gözaltı açıklaması

Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada, M. Nejat Güllü’nün, terör örgütü ya da terör örgütüne destek veren bir sivil toplum kuruluşunun yanında asla yer almamıştır dendi.   Yapılan açıklamada; “Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı M. Nejat Güllü, başlatılan FETÖ/PYD soruşturması kapsamında bu sabah bilgisine başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülmüştür.   Kamuoyunca da çok iyi bilindiği gibi, Yönetim Kurulu Başkanımız M. Nejat Güllü herhangi bir terör örgütü ya da terör örgütüne destek veren bir sivil toplum kuruluşunun yanında asla yer almamış; üstelik yer almayacak karakterde bir insandır.   Başlatılan soruşturmaya ilişkin süreç kurumumuzca yakından takip edilmekte olup gerçekleri en kısa sürede ortaya çıkaracağına inandığımız yüce Türk adaletine güvenimiz tamdır.   Yönetim Kurulu Başkanımız M. Nejat Güllü’nün en kısa sürede görevinin başına döneceğine inanıyoruz. 4 fabrikası, 30 şube ve yüzlerce çalışanıyla kurumumuz dimdik ayakta; tüm idari kadrosu ve çalışanlarıyla görevinin başındadır. Gelişme oldukça kamuoyunu bilgilendireceğimizi ifade etmek isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
denizli haber / denizli 20 haber / Güllüoğlu gözaltı açıklaması

Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada, M. Nejat Güllü’nün, terör örgütü ya da terör örgütüne destek veren bir sivil toplum kuruluşunun yanında asla yer almamıştır dendi.

 

Yapılan açıklamada; “Baklavacı Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı M. Nejat Güllü, başlatılan FETÖ/PYD soruşturması kapsamında bu sabah bilgisine başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülmüştür.

 

Kamuoyunca da çok iyi bilindiği gibi, Yönetim Kurulu Başkanımız M. Nejat Güllü herhangi bir terör örgütü ya da terör örgütüne destek veren bir sivil toplum kuruluşunun yanında asla yer almamış; üstelik yer almayacak karakterde bir insandır.

 

Başlatılan soruşturmaya ilişkin süreç kurumumuzca yakından takip edilmekte olup gerçekleri en kısa sürede ortaya çıkaracağına inandığımız yüce Türk adaletine güvenimiz tamdır.

 

Yönetim Kurulu Başkanımız M. Nejat Güllü’nün en kısa sürede görevinin başına döneceğine inanıyoruz.

4 fabrikası, 30 şube ve yüzlerce çalışanıyla kurumumuz dimdik ayakta; tüm idari kadrosu ve çalışanlarıyla görevinin başındadır.

Gelişme oldukça kamuoyunu bilgilendireceğimizi ifade etmek isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.