Güney’de trafik kazası: 1 yaralı

ASAYİŞ 01.08.2019 - 10:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Güney’de trafik kazası: 1 yaralı

Denizli’nin Güney İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada yoldan çıkan bir otomobil şarampole yuvarlanarak ters döndü.   Edinilen bilgiye göre, kaza Güney İlçesi Alacaoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Kazada S.D yönetimindeki 35 AG 0927 plakalı otomobil ile R.Z yönetimindeki 45 PV 054 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 35 AG 0927 plakalı otomobil yoldan çıkarak şarampole yuvarlanarak ters döndü. Ters dönen aracın sürücüsü S.D. araçta sıkışarak yaralandı. Diğer otomobil ise şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.     Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.   .

Denizli’nin Güney İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada yoldan çıkan bir otomobil şarampole yuvarlanarak ters döndü.

 

Edinilen bilgiye göre, kaza Güney İlçesi Alacaoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Kazada S.D yönetimindeki 35 AG 0927 plakalı otomobil ile R.Z yönetimindeki 45 PV 054 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 35 AG 0927 plakalı otomobil yoldan çıkarak şarampole yuvarlanarak ters döndü. Ters dönen aracın sürücüsü S.D. araçta sıkışarak yaralandı. Diğer otomobil ise şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.

 

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.