Günlük evler fuhuş yuvası

YAŞAM 14.06.2016 - 16:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Günlük evler fuhuş yuvası

Fuhuş evlerinin yeni adı, “Günlük kiralık daire” oldu. Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı otobüs durakları, kafeteryalara yakın bölgelerdeki panolara yapıştırılan bu ilanlar aracılığıyla fuhuşa yer temini yapıldığı belirtiliyor.

Sosyal Medya hesaplarından da “önerilen gönderi” adıyla verilen reklamlarda bu fuhuş evlerinin görselleri paylaşılıyor ve bu mecrada ahlaksızlığa davetiye çıkartılıyor. Günlük kiralık daire adıyla ortaya çıkan ve özellikle üniversite öğrencilerine yakın bölgelerde mantar gibi türeyen bu evler tepki toplamaya devam ediyor. Otobüs durakları, kafeterya bölgeleri ve eğlence merkezlerine yakın noktalardaki panolara yapıştırılan “Günlük kiralık daire” adıyla verilen ilanlarla fuhuşa aracılık edildiği ifade ediliyor. Sosyal medya hesaplarından da önerilen gönderi adıyla paylaşılan reklamlarda, bu fuhuş evlerinin görselleri saatlik-günlük daire etiketiyle paylaşılıyor. Özellikle Çamlık, Kınıklı, Mehmetçik, İncillipınar, Kampüs bölgesinde bulunan bu tür evlerle ilgili denetim yapılmaması dikkat çekiyor. Fuhuşa aracılık etmenin ve yer temininde bulunulmasının Türk Ceza Kanunu’nda suç olarak nitelendirilmesine rağmen, günlük kiralık daire adı altında fuhuşa yer temin ediliyor. Özellikle vatandaşların yoğun oldukları güzergah ve yerlere yapıştırılan el ilanlarında, dairelerin fiyatları ve kullanılan süreleri belirtiliyor. Milli ahlakımıza darbe vuran ve adeta fuhuş üretim merkezi gibi çalışan bu bataklıklar özellikle gençlerimizi hedef alıyor. “İsra -32: Zinaya yaklaşmayın (ona zemin oluşturacak davranışlardan uzak durun)! Çünkü o, son derece çirkin bir iştir ve çok kötü bir yoldur.”ayetine rağmen sözde sevgililik adı altında türlü rezaletlerin yaşanacağı bu tür evleri istenilen zaman diliminde herkes kiralayabiliyor. Günlük ev kiralayanların arasında iş adamları, öğrenciler, turistler ve para karşılığı fuhuş yapan hayat kadınları da bulunuyor. Otellerde kimlik bildiriminin zorunlu olması sebebiyle yasa dışı iş yapanlar içinde bu evler hem bir saklanma yeri hem de gayri ahlaki işlerini rahatlıkla gerçekleştirebildikleri bir üs vazifesi görüyor.
Fuhuş evlerinin yeni adı, “Günlük kiralık daire” oldu. Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı otobüs durakları, kafeteryalara yakın bölgelerdeki panolara yapıştırılan bu ilanlar aracılığıyla fuhuşa yer temini yapıldığı belirtiliyor.

Sosyal Medya hesaplarından da “önerilen gönderi” adıyla verilen reklamlarda bu fuhuş evlerinin görselleri paylaşılıyor ve bu mecrada ahlaksızlığa davetiye çıkartılıyor.

Günlük kiralık daire adıyla ortaya çıkan ve özellikle üniversite öğrencilerine yakın bölgelerde mantar gibi türeyen bu evler tepki toplamaya devam ediyor. Otobüs durakları, kafeterya bölgeleri ve eğlence merkezlerine yakın noktalardaki panolara yapıştırılan “Günlük kiralık daire” adıyla verilen ilanlarla fuhuşa aracılık edildiği ifade ediliyor. Sosyal medya hesaplarından da önerilen gönderi adıyla paylaşılan reklamlarda, bu fuhuş evlerinin görselleri saatlik-günlük daire etiketiyle paylaşılıyor. Özellikle Çamlık, Kınıklı, Mehmetçik, İncillipınar, Kampüs bölgesinde bulunan bu tür evlerle ilgili denetim yapılmaması dikkat çekiyor.


Fuhuşa aracılık etmenin ve yer temininde bulunulmasının Türk Ceza Kanunu’nda suç olarak nitelendirilmesine rağmen, günlük kiralık daire adı altında fuhuşa yer temin ediliyor. Özellikle vatandaşların yoğun oldukları güzergah ve yerlere yapıştırılan el ilanlarında, dairelerin fiyatları ve kullanılan süreleri belirtiliyor. Milli ahlakımıza darbe vuran ve adeta fuhuş üretim merkezi gibi çalışan bu bataklıklar özellikle gençlerimizi hedef alıyor. “İsra -32: Zinaya yaklaşmayın (ona zemin oluşturacak davranışlardan uzak durun)! Çünkü o, son derece çirkin bir iştir ve çok kötü bir yoldur.”ayetine rağmen sözde sevgililik adı altında türlü rezaletlerin yaşanacağı bu tür evleri istenilen zaman diliminde herkes kiralayabiliyor.

Günlük ev kiralayanların arasında iş adamları, öğrenciler, turistler ve para karşılığı fuhuş yapan hayat kadınları da bulunuyor. Otellerde kimlik bildiriminin zorunlu olması sebebiyle yasa dışı iş yapanlar içinde bu evler hem bir saklanma yeri hem de gayri ahlaki işlerini rahatlıkla gerçekleştirebildikleri bir üs vazifesi görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.