Gurbetçilerden ilginç referandum paylaşımları!

GÜNDEM 29.03.2017 - 08:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gurbetçilerden ilginç referandum paylaşımları!

Yurtdışı Referandum oy kullanma başladı, 16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği referandumu için 9 Nisan'a kadar oy kullanılacak. Gümrük kapılarında oy kullanmaya başlayan gurbetçilerden ilginç mesaj paylaşımları dikkat çekti.

Referandum mesajları çok konuşulacak, oy vermeye giden gurbetçi vatandaşlarımızdan çok ilginç mesajlar.. Gurbetçiler sandığa gitti ve oyunu tercihini belirledi. Sosyal medyada fenomen hala gelen referandum sandık mesajları dikkat çekti. Yurt dışında yaşayan gurbetçilerin Cumhurbaşkanlığı Sistemine yönelik referandum oylamasına başlandı. Oy kullanmak için sınır kapılarına ve havaalanlarına hazırlanan seçim sandıklarında oylarını kullandı. Oy verirken hem mesaj hemde verdiği oyu çekerek sosyal medyada paylaşan seçmenler ilginç karelere sahne oldu.   Ölümüne EVET, Vatan için Millet İçin, Şehitlerimiz için, Reis İçin EVET! Koyun dediniz; koyduk...       Abdülhamit'in yalnızlığına terk etmeyeceğiz Reis! Ya Allah Bismillah.. 27.03.2017 Viyana!     Seni Abdulhamit'in yalnızlığına bırakmayacağız Reis! Aynı davayı paylaşmak şereftir bize! Ölümüne Reis, ölümüne EVET! Ölümüne VATAN!     Gavura vurur gibi bastım mührü!  
Yurtdışı Referandum oy kullanma başladı, 16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği referandumu için 9 Nisan'a kadar oy kullanılacak. Gümrük kapılarında oy kullanmaya başlayan gurbetçilerden ilginç mesaj paylaşımları dikkat çekti.

Referandum mesajları çok konuşulacak, oy vermeye giden gurbetçi vatandaşlarımızdan çok ilginç mesajlar.. Gurbetçiler sandığa gitti ve oyunu tercihini belirledi. Sosyal medyada fenomen hala gelen referandum sandık mesajları dikkat çekti.


Yurt dışında yaşayan gurbetçilerin Cumhurbaşkanlığı Sistemine yönelik referandum oylamasına başlandı. Oy kullanmak için sınır kapılarına ve havaalanlarına hazırlanan seçim sandıklarında oylarını kullandı. Oy verirken hem mesaj hemde verdiği oyu çekerek sosyal medyada paylaşan seçmenler ilginç karelere sahne oldu.

 

Ölümüne EVET, Vatan için Millet İçin, Şehitlerimiz için, Reis İçin EVET! Koyun dediniz; koyduk...

 

 

 

Abdülhamit'in yalnızlığına terk etmeyeceğiz Reis! Ya Allah Bismillah.. 27.03.2017 Viyana!

 

 

Seni Abdulhamit'in yalnızlığına bırakmayacağız Reis! Aynı davayı paylaşmak şereftir bize! Ölümüne Reis, ölümüne EVET! Ölümüne VATAN!

 

 

Gavura vurur gibi bastım mührü!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.