Gürlesin, “30 Ağustos ülkemizin bugünlerine atılmış bir imzadır”

PAMUKKALE 29.08.2018 - 15:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gürlesin, “30 Ağustos ülkemizin bugünlerine atılmış bir imzadır”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Gürlesin, Türk Milleti’nin geçmişinden bu yana tarihe altın harflerle yazılan zaferlerle dolu bir geçmişe sahip olduğunu ifade ederek, “Türk Milleti’nin kanında bağımsızlık, özgürlük vardır. Bu nedenle milletimizi kimse esaret altına alamaz” dedi.   30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96.yılına gururla ulaştıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Ağustos Zaferi’nin, Türk Milleti’nin sonsuza dek sönmemek üzere bağımsızlık meşalesini yaktığı gün olduğunu belirtti. Başkan Gürlesin, “30 Ağustos Zaferi, Türk Milleti’nin tarihe altın harflerle yazdırdığı zaferlerden biridir. Bu zafer, ülkemizin bugünlerine atılmış bir imzadır. 30 Ağustos Zaferi, Türk Milleti’nin sonsuza dek sönmemek üzere bağımsızlık meşalesini yaktığı gündür. Önüne gelen engelleri birlik ve beraberlik içerisinde her zaman aşmayı başarmış olan Türk Milleti, son olarak da 15 Temmuz hain darbe girişiminde zaferlerine zafer katmıştır. Küllerinden her zaman yeniden dogmayı başaran bir milletin evladı olmanın verdiği gururla, 30 Ağustos Zaferi’nin 96.yılına ulaşmanın da haklı gururunu yaşamaktayız. Zaferlerle dolu tarihe sahip bir millet olarak, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en önemli aşamalarından olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96.yılında, bizlere bu büyük zaferi armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Yüce Türk Milleti'nin bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve 15 Temmuz kahramanlarını, sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Gürlesin, Türk Milleti’nin geçmişinden bu yana tarihe altın harflerle yazılan zaferlerle dolu bir geçmişe sahip olduğunu ifade ederek, “Türk Milleti’nin kanında bağımsızlık, özgürlük vardır. Bu nedenle milletimizi kimse esaret altına alamaz” dedi.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96.yılına gururla ulaştıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Ağustos Zaferi’nin, Türk Milleti’nin sonsuza dek sönmemek üzere bağımsızlık meşalesini yaktığı gün olduğunu belirtti. Başkan Gürlesin, “30 Ağustos Zaferi, Türk Milleti’nin tarihe altın harflerle yazdırdığı zaferlerden biridir. Bu zafer, ülkemizin bugünlerine atılmış bir imzadır. 30 Ağustos Zaferi, Türk Milleti’nin sonsuza dek sönmemek üzere bağımsızlık meşalesini yaktığı gündür. Önüne gelen engelleri birlik ve beraberlik içerisinde her zaman aşmayı başarmış olan Türk Milleti, son olarak da 15 Temmuz hain darbe girişiminde zaferlerine zafer katmıştır. Küllerinden her zaman yeniden dogmayı başaran bir milletin evladı olmanın verdiği gururla, 30 Ağustos Zaferi’nin 96.yılına ulaşmanın da haklı gururunu yaşamaktayız. Zaferlerle dolu tarihe sahip bir millet olarak, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en önemli aşamalarından olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96.yılında, bizlere bu büyük zaferi armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Yüce Türk Milleti'nin bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve 15 Temmuz kahramanlarını, sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.