Gürlesin’den Taziye Mesajı

DENİZLİ 13.02.2017 - 13:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gürlesin’den Taziye Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Suriye'nin El Bab kentinde DEAŞ teröristleriyle çatışmada şehit olan piyade uzman çavuş 40 yaşındaki Emin Güngör için mesaj yayınladı.

Gürlesin, “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyorum. Fırat Kalkanı harekatı kapsamında  Suriye'nin El Bab kentinde DEAŞ teröristleriyle çatışmada Acıpayamlı Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör şehit olmuştu.  40 yaşındaki şehidimizin cenazesi Denizli’ye getirildi. Şehit Güngör’ün naaşı, Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Acıpayam Garnizon Şehitliği’nde defnedildi.  Cenaze törenine de katılan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit Emin Güngör ile ilgili olarak mesaj yayınladı.  Türkiye’nin yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine geçit vermediğini belirten Gürlesin, “Türkiye sadece yurt içinde değil bölgede de huzurun sağlanması için terörle mücadele ediyor. Bu uğurda Kahraman askerlerimiz şehadet şerbetini içiyor. Son saldırıda şehit acısı Acıpayam’a düştü.  Piyade Uzman Çavuşumuz Emin Güngör bu vatan için canını verdi. Şehit olan kahramanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Acıpayam, Denizli ve Türk halkına da sabırlar diliyorum.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Suriye'nin El Bab kentinde DEAŞ teröristleriyle çatışmada şehit olan piyade uzman çavuş 40 yaşındaki Emin Güngör için mesaj yayınladı.

Gürlesin, “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyorum.


Fırat Kalkanı harekatı kapsamında  Suriye'nin El Bab kentinde DEAŞ teröristleriyle çatışmada Acıpayamlı Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör şehit olmuştu. 


40 yaşındaki şehidimizin cenazesi Denizli’ye getirildi. Şehit Güngör’ün naaşı, Çarşı Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Acıpayam Garnizon Şehitliği’nde defnedildi. 


Cenaze törenine de katılan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, şehit Emin Güngör ile ilgili olarak mesaj yayınladı. 


Türkiye’nin yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine geçit vermediğini belirten Gürlesin, “Türkiye sadece yurt içinde değil bölgede de huzurun sağlanması için terörle mücadele ediyor. Bu uğurda Kahraman askerlerimiz şehadet şerbetini içiyor. Son saldırıda şehit acısı Acıpayam’a düştü. 


Piyade Uzman Çavuşumuz Emin Güngör bu vatan için canını verdi. Şehit olan kahramanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Acıpayam, Denizli ve Türk halkına da sabırlar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.