Gürlesin ve Kesimli Ailesinin mutlu günü

YAŞAM 26.12.2016 - 09:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gürlesin ve Kesimli Ailesinin mutlu günü

denizli haber / denizli 20 haber / Gürlesin ve Kesimli Ailesinin mutlu günü

Gürlesin ve Kesimli ailesinin mutlu gününde Denizli Protokolü'nün de katıldığı nikah törenine kalabalık davetli topluluğu yer aldı.   Denizli'nin önde kuruluşlarından Gürlesin Tekstil'in sahiplerinden ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in abisi Cemil Gürlesin'in oğlu  Veysel Gürlesin, dün yapılan nikah töreniyle dünya evine girdi.   Kültür Sitesi'nde gerçekleşen düğün merasimine, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekili Şahin Tin,  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve bir çok önemli ismin yanında davetliler katıldı.   Veysel ve Büşra Gürlesin çiftinin nikahını, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman kıyarken, çiftlerin şahitliğini, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekili Şahin Tin,  Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yer aldı.      
denizli haber / denizli 20 haber / Gürlesin ve Kesimli Ailesinin mutlu günü


Gürlesin ve Kesimli ailesinin mutlu gününde Denizli Protokolü'nün de katıldığı nikah törenine kalabalık davetli topluluğu yer aldı.

 

Denizli'nin önde kuruluşlarından Gürlesin Tekstil'in sahiplerinden ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in abisi Cemil Gürlesin'in oğlu  Veysel Gürlesin, dün yapılan nikah töreniyle dünya evine girdi.

 

Kültür Sitesi'nde gerçekleşen düğün merasimine, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekili Şahin Tin,  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve bir çok önemli ismin yanında davetliler katıldı.

 

Veysel ve Büşra Gürlesin çiftinin nikahını, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman kıyarken, çiftlerin şahitliğini, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekili Şahin Tin,  Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yer aldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.