Gürlesin yeni yıla güvenlik güçleri ile girdi

GÜNDEM 31.12.2016 - 23:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gürlesin yeni yıla güvenlik güçleri ile girdi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin 2016'nın son gecesi ve yeni bir yıla girerken, Denizli'nin güvenliğini sağlayan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Gürlesin telsizle nöbetçi unsurların yeni yılını kutladı.

Başkan Gürlesin, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Pamukkale İlçe Emniyet Müdürlüğü, Denizli İl Jandarma Komutanlığı, Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı, Kınıklı Polis Kaoarakolu, Sevindi Polis Karakolu'nu ve ilçe sınırında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.   Gürlesin, Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinde nöbetçi subay tarafından telsizle yapılan anonsla unsurların yeni yılını kutladı.         Huzur ve asayişi sağlamada canla başla çalışarak gösterdiği gayret nedeniyle Jandarma, yüce milletimizin sevgisine ve güvenine mazhar olmuştur. Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı'mızdayız.     Can ve mal güvenliğimizi sağlayan, zaman kavramı gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Denizli İl Jandarma Komutanlığı'mızda askerlerimizle biraradayız.     Büyük fedakarIık, sabır ve cesaretIe hizmetIerini sürdüren Denizli İl Emniyet Müdürlüğümüzdeki polislerimize kolaylıklar diledik     "Türk poIisi gücünü yasaIardan ve haIkından alır. "Pamukkale İlçe Emniyet Müdürlüğümüzdeyiz.     OnurIu görevIerini büyük bir özveriyIe ve insan sevgisiyIe yerine getirerek Denizlimizin güven ve huzur şehri oImasında görev aIan Kınıklı Şehitler Polis Merkezi Amirliği'ne teşekkürIerimi sunarım.     "PoIis’e yardım et, asIa kötüIük etme, seni ve aiIeni koruyan bir poIis asIa unutma." Sevindik Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret ederek görev başındaki polislerimize kolaylıklar diledik.     Yurdumuzun dört bir tarafında büyük bir özveri iIe çaIışan, miIIetimizin huzuru ve güvenIiği için hiçbir fedakarIıktan kaçınmayan Polisimize teşekkür ediyoruz.  
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin 2016'nın son gecesi ve yeni bir yıla girerken, Denizli'nin güvenliğini sağlayan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Gürlesin telsizle nöbetçi unsurların yeni yılını kutladı.

Başkan Gürlesin, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Pamukkale İlçe Emniyet Müdürlüğü, Denizli İl Jandarma Komutanlığı, Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı, Kınıklı Polis Kaoarakolu, Sevindi Polis Karakolu'nu ve ilçe sınırında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

 

Gürlesin, Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinde nöbetçi subay tarafından telsizle yapılan anonsla unsurların yeni yılını kutladı.

 

 

 

 

Huzur ve asayişi sağlamada canla başla çalışarak gösterdiği gayret nedeniyle Jandarma, yüce milletimizin sevgisine ve güvenine mazhar olmuştur.

Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı'mızdayız.

 

 

Can ve mal güvenliğimizi sağlayan, zaman kavramı gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Denizli İl Jandarma Komutanlığı'mızda askerlerimizle biraradayız.

 

 

Büyük fedakarIık, sabır ve cesaretIe hizmetIerini sürdüren Denizli İl Emniyet Müdürlüğümüzdeki polislerimize kolaylıklar diledik

 

 

"Türk poIisi gücünü yasaIardan ve haIkından alır. "Pamukkale İlçe Emniyet Müdürlüğümüzdeyiz.

 

 

OnurIu görevIerini büyük bir özveriyIe ve insan sevgisiyIe yerine getirerek Denizlimizin güven ve huzur şehri oImasında görev aIan Kınıklı Şehitler Polis Merkezi Amirliği'ne teşekkürIerimi sunarım.

 

 

"PoIis’e yardım et, asIa kötüIük etme, seni ve aiIeni koruyan bir poIis asIa unutma."

Sevindik Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret ederek görev başındaki polislerimize kolaylıklar diledik.

 

 

Yurdumuzun dört bir tarafında büyük bir özveri iIe çaIışan, miIIetimizin huzuru ve güvenIiği için hiçbir fedakarIıktan kaçınmayan Polisimize teşekkür ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.