Gürlesin Ziyaretlerine Devam Ediyor

03.10.2016 - 13:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Gürlesin Ziyaretlerine Devam Ediyor

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Güzelköy Mahalle sakinleriyle Pazar günü gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde buluştu. Pamukkale İlçesinde 68 mahallede her alanda yatırım atağının devam ettiğini aktaran Başkan Gürlesin, Güzelköy Mahallesine de göreve geldikleri günden bugüne üst yapıdan birçok alanda yapılan yatırımlara dev hizmetlerin sunulduğunu söyledi.

Güzelköy Mahalle sakinleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i gerçekleştirdikleri kahvaltı etkinliğinde ağırladı. Güzel bir Pazar gününde gerçekleşen etkinlikte Başkan Gürlesin’i vatandaşlar yoğun ilgiyle karşıladı. Başkan Gürlesin, vatandaşlarla birlikte kahvaltı etti, uzun süre hoş sohbette bulundu. Güzelköy sakinleri mahallelerinde yapılan yatırımlar ve çalışmalardan dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkür ederken, istek ve taleplerini aktardı. Vatandaşlarla yüz yüze bir araya geldikleri toplantılara büyük önem verdiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Mahallelerimizde yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra vatandaşlarımızla bir araya gelerek yerinde istek ve talepleri bir kez daha dinliyoruz. Bu talepler noktasında yeni çalışmalarımızı vatandaşlarımızla birlikte planlıyor ve yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaş merkezli bir sistem içinde birlikte modern Pamukkale yolunda ilerliyoruz” dedi.   “GÜZELKÖY’E ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTIK” 68 mahalleye olduğu gibi göreve geldikleri günden bugüne Güzelköy Mahallesi’nde önemli yatırımları, hizmetleri yaptıklarını aktaran Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak ayrım yapmaksızın, halkımızın tamamına, tüm mahallelerimize eşit hizmet götürerek, modern bir Pamukkale için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 68 mahallemizin tamamına da eserlerimizi bıraktık. Güzelköy mahallemizde hem Alevi hem de Sünni vatandaşlarımız birlikte huzur içinde yaşıyor. Vatandaşlarımızın, mahallemizin ihtiyaçları noktasında Güzelköy’de önemli yatırımları yaptık. 5 kilometre sıcak asfalt, halı saha, Pazaryeri tadilatı, okulumuzun fiziki ihtiyaçlarının giderilmesi gibi yatırımlar gerçekleştirdik. Camimizin halısının yenilenmesi, ihtiyaçlarının giderilmesinin yanında, mahallemizde Alevi vatandaşlarımız için ise Cemevi’nin yapımını gerçekleştirdik. Şimdide mahallemizin orta noktasında yapılacak caminin mimari çalışmalarını bitirdik. İnşallah camimizde kısa zamanda bitirilerek ibadete açılacak. Dönemimizde mahallelimiz tapularına kavuştu. İnsanımızın refahı, ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında birçok yatırımımızı da 68 mahallemizde olduğu gibi Güzelköy’de hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.          
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Güzelköy Mahalle sakinleriyle Pazar günü gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde buluştu. Pamukkale İlçesinde 68 mahallede her alanda yatırım atağının devam ettiğini aktaran Başkan Gürlesin, Güzelköy Mahallesine de göreve geldikleri günden bugüne üst yapıdan birçok alanda yapılan yatırımlara dev hizmetlerin sunulduğunu söyledi.

Güzelköy Mahalle sakinleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i gerçekleştirdikleri kahvaltı etkinliğinde ağırladı. Güzel bir Pazar gününde gerçekleşen etkinlikte Başkan Gürlesin’i vatandaşlar yoğun ilgiyle karşıladı. Başkan Gürlesin, vatandaşlarla birlikte kahvaltı etti, uzun süre hoş sohbette bulundu. Güzelköy sakinleri mahallelerinde yapılan yatırımlar ve çalışmalardan dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkür ederken, istek ve taleplerini aktardı. Vatandaşlarla yüz yüze bir araya geldikleri toplantılara büyük önem verdiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Mahallelerimizde yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra vatandaşlarımızla bir araya gelerek yerinde istek ve talepleri bir kez daha dinliyoruz. Bu talepler noktasında yeni çalışmalarımızı vatandaşlarımızla birlikte planlıyor ve yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaş merkezli bir sistem içinde birlikte modern Pamukkale yolunda ilerliyoruz” dedi.

 

“GÜZELKÖY’E ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTIK”

68 mahalleye olduğu gibi göreve geldikleri günden bugüne Güzelköy Mahallesi’nde önemli yatırımları, hizmetleri yaptıklarını aktaran Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak ayrım yapmaksızın, halkımızın tamamına, tüm mahallelerimize eşit hizmet götürerek, modern bir Pamukkale için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 68 mahallemizin tamamına da eserlerimizi bıraktık. Güzelköy mahallemizde hem Alevi hem de Sünni vatandaşlarımız birlikte huzur içinde yaşıyor. Vatandaşlarımızın, mahallemizin ihtiyaçları noktasında Güzelköy’de önemli yatırımları yaptık. 5 kilometre sıcak asfalt, halı saha, Pazaryeri tadilatı, okulumuzun fiziki ihtiyaçlarının giderilmesi gibi yatırımlar gerçekleştirdik. Camimizin halısının yenilenmesi, ihtiyaçlarının giderilmesinin yanında, mahallemizde Alevi vatandaşlarımız için ise Cemevi’nin yapımını gerçekleştirdik. Şimdide mahallemizin orta noktasında yapılacak caminin mimari çalışmalarını bitirdik. İnşallah camimizde kısa zamanda bitirilerek ibadete açılacak. Dönemimizde mahallelimiz tapularına kavuştu. İnsanımızın refahı, ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında birçok yatırımımızı da 68 mahallemizde olduğu gibi Güzelköy’de hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.