Güvenlik Sadece Asker Polisle Yapılmaz

GÜNDEM 19.06.2017 - 11:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Güvenlik Sadece Asker Polisle Yapılmaz

Vahap Dabakan'ın köşe yazısına ele aldığı Adalet yürüyüşü ile ilgili önemli yazılar yazdı

Güvenlik Sadece Asker Polisle Yapılmaz   Vahap Dabakan'ın köşe yazısına ele aldığı Adalet yürüyüşü ile ilgili önemli yazılar yazdı       “Adalet” için yollara düşenler, Sokaklara çıkanlar. Bunlar Milletvekili değil mi? Neden TBMM çatısı altında buna çare aramıyor da, Yollarda yürümekle ‘Adalet’ arıyorlar. Adalet bir gün hepimize lazım ama yolda yürümekle adalet aranmaz. TBMM’nde kanunları değiştirilerek adalet aranır…   Ayrıca Atatürk’ün Partisi diyorlar ama Atatürk’ün söylediklerinin tersini yapıyorlar. Atatürk İstanbul'dan Ankara'ya yürümüştü. Bunlar Ankara'dan İstanbul'a yürüyor. Sloganları ise Amerika ağzıyla, ellerinde Türk Bayrağı niçin yoktur? Her fırsatta PKK, YPG, PYD’ye destek veren sözde müttefik ABD, her fırsatta Türkiye Cumhuriyetine sopa sallamaya çalışıyor. ABD ağzıyla mı yürüyorlar. Yoksa bu yürüyüşle FETÖ’ye hizmet mi ediliyor acaba?     Yazının devamı için tıklayınız...  
Vahap Dabakan'ın köşe yazısına ele aldığı Adalet yürüyüşü ile ilgili önemli yazılar yazdı

Güvenlik Sadece Asker Polisle Yapılmaz

 

Vahap Dabakan'ın köşe yazısına ele aldığı Adalet yürüyüşü ile ilgili önemli yazılar yazdı

 

 

 

“Adalet” için yollara düşenler, Sokaklara çıkanlar. Bunlar Milletvekili değil mi? Neden TBMM çatısı altında buna çare aramıyor da, Yollarda yürümekle ‘Adalet’ arıyorlar. Adalet bir gün hepimize lazım ama yolda yürümekle adalet aranmaz. TBMM’nde kanunları değiştirilerek adalet aranır…

 

Ayrıca Atatürk’ün Partisi diyorlar ama Atatürk’ün söylediklerinin tersini yapıyorlar. Atatürk İstanbul'dan Ankara'ya yürümüştü. Bunlar Ankara'dan İstanbul'a yürüyor. Sloganları ise Amerika ağzıyla, ellerinde Türk Bayrağı niçin yoktur? Her fırsatta PKK, YPG, PYD’ye destek veren sözde müttefik ABD, her fırsatta Türkiye Cumhuriyetine sopa sallamaya çalışıyor. ABD ağzıyla mı yürüyorlar. Yoksa bu yürüyüşle FETÖ’ye hizmet mi ediliyor acaba?

 

 

Yazının devamı için tıklayınız...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.