Güzel Ellerin Sırrı Doğada Saklı

SAĞLIK 19.12.2017 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Güzel Ellerin Sırrı Doğada Saklı

Cilt kuruluğu birçok insanın en büyük sorunlarından biridir. En çok da kış döneminde ortaya çıkan bu kuruluğun en büyük sebebi sert ve soğuk havanın etkisidir. Pul pul dökülen deri, kuru ve çatlak eller kişiyi bakımsız gösterirken hem cildin daha çok yıpranmasına hem de daha kötü bir görüntü sergilemesine sebep olur. Daha genç ve sağlıklı ellere sahip olmak için yapılması gerekenleri Caudalie Eğitim ve Tanıtım Müdürü Deniz Turan anlattı.     Her kadın ellerinin yumuşacık olmasını ister. Kuru ve pütür pütür olmuş eller, çatlaklar özellikle ev hanımlarının sık karşılaştığı sorunlardan. Eller çok sık su ve deterjanla temas ettiği için mineralleri yok ederek, tırnaklarınızın kolayca kırılmasına ve yumuşamasına sebep oluyor. El banyoları ve kompresler, yıpranmış ellerin kendilerini yenileyebilmeleri için ideal bakım yöntemleridir. Fakat bunların dışında kullanılabilecek doğal içerikli ürünler ile de ellerinizin bakımını tamamlayabilirsiniz.     Kışın kötü etkilerinden kurtulmak ellerinizi onarmak ve yıpranmasını durdurmak için üzümün cilt bakımındaki önemini vurgulayan Caudalie Eğitim ve Tanıtım Müdürü Deniz Turan “Üzümdeki asitler, cilt hücrelerini canlandırır, bağ dokularını güçlendirir. Cilde yumuşaklık ve pürüzsüzlük verir” diyor. Deniz Turan, “Gıda olarak üzüm aynı zamanda stres ve dolaşım problemleri ile savaşmaya yardımcı olur” diyerek üzümün cildi nemlendiren ve besleyen özelliklerine dikkat çekiyor.     Caudalie Eğitim ve Tanıtım Müdürü Deniz Turan “Üzüm bağlarında çalışan kadınların ellerinin bakımlı, ışıltılı ve genç olmasının tesadüf olamadığını belirterek, “Yıllar süren araştırmalar neticesinde yaşlılık karşıtı ve anti oksidan etkili patenti Polifenol geliştirildi. Caudalie El ve Tırnak Bakım Kremi’ nin içeriğinde yer alan bu etkin madde sayesinde el ve tırnaklarınız gençliğini ve ışıltısını koruyor ve kışın sert koşullarında bile yumuşacık ve pürüzsüz kalabiliyor!” dedi.          

Cilt kuruluğu birçok insanın en büyük sorunlarından biridir. En çok da kış döneminde ortaya çıkan bu kuruluğun en büyük sebebi sert ve soğuk havanın etkisidir. Pul pul dökülen deri, kuru ve çatlak eller kişiyi bakımsız gösterirken hem cildin daha çok yıpranmasına hem de daha kötü bir görüntü sergilemesine sebep olur. Daha genç ve sağlıklı ellere sahip olmak için yapılması gerekenleri Caudalie Eğitim ve Tanıtım Müdürü Deniz Turan anlattı.

 

 

Her kadın ellerinin yumuşacık olmasını ister. Kuru ve pütür pütür olmuş eller, çatlaklar özellikle ev hanımlarının sık karşılaştığı sorunlardan. Eller çok sık su ve deterjanla temas ettiği için mineralleri yok ederek, tırnaklarınızın kolayca kırılmasına ve yumuşamasına sebep oluyor. El banyoları ve kompresler, yıpranmış ellerin kendilerini yenileyebilmeleri için ideal bakım yöntemleridir. Fakat bunların dışında kullanılabilecek doğal içerikli ürünler ile de ellerinizin bakımını tamamlayabilirsiniz.

 

 

Kışın kötü etkilerinden kurtulmak ellerinizi onarmak ve yıpranmasını durdurmak için üzümün cilt bakımındaki önemini vurgulayan Caudalie Eğitim ve Tanıtım Müdürü Deniz Turan “Üzümdeki asitler, cilt hücrelerini canlandırır, bağ dokularını güçlendirir. Cilde yumuşaklık ve pürüzsüzlük verir” diyor. Deniz Turan, “Gıda olarak üzüm aynı zamanda stres ve dolaşım problemleri ile savaşmaya yardımcı olur” diyerek üzümün cildi nemlendiren ve besleyen özelliklerine dikkat çekiyor.

 

 

Caudalie Eğitim ve Tanıtım Müdürü Deniz Turan “Üzüm bağlarında çalışan kadınların ellerinin bakımlı, ışıltılı ve genç olmasının tesadüf olamadığını belirterek, “Yıllar süren araştırmalar neticesinde yaşlılık karşıtı ve anti oksidan etkili patenti Polifenol geliştirildi. Caudalie El ve Tırnak Bakım Kremi’ nin içeriğinde yer alan bu etkin madde sayesinde el ve tırnaklarınız gençliğini ve ışıltısını koruyor ve kışın sert koşullarında bile yumuşacık ve pürüzsüz kalabiliyor!” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.