Hacı Ahmet Pakel Vakfı 320 kişi ile kutsal topraklarda

DENİZLİ 19.04.2017 - 15:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hacı Ahmet Pakel Vakfı 320 kişi ile kutsal topraklarda

Denizli Hacı Ahmet Pakel Vakfı mensupları bu sabah 320 kişi ile 17'nci kez kutsal topraklara hareket etti.

Hacı Ahmet Pakel Vakfı, 2001 yılından itibaren her yıl yoğun bir katılım ve tek tip kıyafetleri ile bu yıl ki umre ziyareti için, Çardak Havaalanı'ndan Mekke'ye hareket etti.   Her yıl vakfın kurucusu olan Hacı Ahmet Pakel Hoca Efendinin eşliğinde umre ziyaretinde bulunan vakıf üyeleri, 17 Eylül 2016 tarihinde vefat etmesi sonucu Hacı Arif Seylan önderliğinde, bu yıl buruk bir sevinçle kutsal topraklara gitti.   BURUK SEVİNÇLE GİDİYORUZ Hacı Ahmet Pakel Hoca Efendinin vefatından sonra, bu yıl ilk kez onsuz gideceklerini belirten Hacı Arif Seylan Efendi; Bu yıl buruk bir sevinçle umre vazifemizi yerine getireceğiz. Temel amacımız ülkemizin bekası ve tüm İslam aleminin umudu olan Türkiye'miz için dua etmek için gidiyoruz. Duaların kabul olduğu kutsal topraklarda, ülkemizde ve islam aleminde yaşanan olumsuzlukların bir an önce düzelmesi selamete ermesi için dua ve niyazda bulunacağız" dedi.     KÜÇÜK KUZENLERİN HEYECANI Umreciler arasında bulunan yaşları 10 olan iki kuzen, Hatice ve Gültekin Akıncı ise dikkatleri çekti. Yaşlarının küçük olmasına rağmen ilk defa kutsal topraklara gitmenin heyecanını yaşamaları gözlerden kaçmadı.     MEKKE'YE HAREKET ETTİLER Umre ziyaretine bu yıl Çakmak Mahallesi'nde bulunan vakıf binasında toplanan umreciler ve yakınları, Hacı Ahmet Pakel Efendinin kabrini ziyaret ederek dualar okunduktan sonra Çardak Havaalanı'na sabah 04.00'da hareket etti. Kalabalık bir konvoy eşliğinde kutsal topraklara gitmek için hareket eden vakıf mensupları, havaalanında ihramlarını giydi.   Çardak havaalanında yapılan işlemlerinin ardından saat 07.30'da umre vazifelerini yapmak için uçakla Mekke'ye hareket etti.      
Denizli Hacı Ahmet Pakel Vakfı mensupları bu sabah 320 kişi ile 17'nci kez kutsal topraklara hareket etti.

Hacı Ahmet Pakel Vakfı, 2001 yılından itibaren her yıl yoğun bir katılım ve tek tip kıyafetleri ile bu yıl ki umre ziyareti için, Çardak Havaalanı'ndan Mekke'ye hareket etti.

 

Her yıl vakfın kurucusu olan Hacı Ahmet Pakel Hoca Efendinin eşliğinde umre ziyaretinde bulunan vakıf üyeleri, 17 Eylül 2016 tarihinde vefat etmesi sonucu Hacı Arif Seylan önderliğinde, bu yıl buruk bir sevinçle kutsal topraklara gitti.

 

BURUK SEVİNÇLE GİDİYORUZ

Hacı Ahmet Pakel Hoca Efendinin vefatından sonra, bu yıl ilk kez onsuz gideceklerini belirten Hacı Arif Seylan Efendi; Bu yıl buruk bir sevinçle umre vazifemizi yerine getireceğiz. Temel amacımız ülkemizin bekası ve tüm İslam aleminin umudu olan Türkiye'miz için dua etmek için gidiyoruz. Duaların kabul olduğu kutsal topraklarda, ülkemizde ve islam aleminde yaşanan olumsuzlukların bir an önce düzelmesi selamete ermesi için dua ve niyazda bulunacağız" dedi.

 

 

KÜÇÜK KUZENLERİN HEYECANI

Umreciler arasında bulunan yaşları 10 olan iki kuzen, Hatice ve Gültekin Akıncı ise dikkatleri çekti. Yaşlarının küçük olmasına rağmen ilk defa kutsal topraklara gitmenin heyecanını yaşamaları gözlerden kaçmadı.

 

 

MEKKE'YE HAREKET ETTİLER

Umre ziyaretine bu yıl Çakmak Mahallesi'nde bulunan vakıf binasında toplanan umreciler ve yakınları, Hacı Ahmet Pakel Efendinin kabrini ziyaret ederek dualar okunduktan sonra Çardak Havaalanı'na sabah 04.00'da hareket etti. Kalabalık bir konvoy eşliğinde kutsal topraklara gitmek için hareket eden vakıf mensupları, havaalanında ihramlarını giydi.

 

Çardak havaalanında yapılan işlemlerinin ardından saat 07.30'da umre vazifelerini yapmak için uçakla Mekke'ye hareket etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.