Hafif ticari araç su kanalına düştü: 2 yaralı

ASAYİŞ 30.03.2019 - 08:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hafif ticari araç su kanalına düştü: 2 yaralı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde boş olan sulama kanalına düşen ticari araçta bulunan 2 kişi yaralandı.  Edinilen bilgilere göre kaza, dün saat 17.00 sularında Merkezefendi İlçesi, Merkezefendi Mahallesi’nde meydana geldi.  Göksun Veli Senkıl’ın kullandığı 20 B 4354 plakalı hafif ticari araç, daha önceki dönemlerde sulama kanalı olarak kullanılan ancak uzun bir süredir su verilmeyen kanala düştü. Kazada sürücü Senkıl ve yanında bulunan ismi henüz belirlenemeyen bir şahıs kendi imkanları ile araç ve kanal içerisinden çıktı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri yaralılara ambulansta müdahale etti.   Ardından bölgeye gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler kanaldaki araçta yangın ya da her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli önlemleri aldı.  Kaza sonrası polis tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.   

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde boş olan sulama kanalına düşen ticari araçta bulunan 2 kişi yaralandı. 


Edinilen bilgilere göre kaza, dün saat 17.00 sularında Merkezefendi İlçesi, Merkezefendi Mahallesi’nde meydana geldi.  Göksun Veli Senkıl’ın kullandığı 20 B 4354 plakalı hafif ticari araç, daha önceki dönemlerde sulama kanalı olarak kullanılan ancak uzun bir süredir su verilmeyen kanala düştü. Kazada sürücü Senkıl ve yanında bulunan ismi henüz belirlenemeyen bir şahıs kendi imkanları ile araç ve kanal içerisinden çıktı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri yaralılara ambulansta müdahale etti.

 

Ardından bölgeye gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler kanaldaki araçta yangın ya da her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli önlemleri aldı. 


Kaza sonrası polis tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.