Hafriyat döküm sahasında korkunç yangın

ASAYİŞ 24.09.2018 - 13:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hafriyat döküm sahasında korkunç yangın

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bulunan hafriyat döküm sahasındaki çöplük yangınını itfaiye ve iş makineleri güçlükle söndürebildi.   Edinilen bilgilere göre Merkezefendi İlçesi Hacıeyüplü Mahallesi’nde bulunan hafriyat döküm sahasında çöp yangını meydana geldi. Yangını gören duyarlı vatandaşlar itfaiyeye bilgi verdi. Yangına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın Kayalık ve Bahçelievler Şubesinin ekipleri müdahale etti. Daha da büyüyen yangının önüne geçebilmek için Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan gelen iş makineleri da destek verdi. Yangın güçlükle söndürüldü.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.        

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bulunan hafriyat döküm sahasındaki çöplük yangınını itfaiye ve iş makineleri güçlükle söndürebildi.

 

Edinilen bilgilere göre Merkezefendi İlçesi Hacıeyüplü Mahallesi’nde bulunan hafriyat döküm sahasında çöp yangını meydana geldi. Yangını gören duyarlı vatandaşlar itfaiyeye bilgi verdi. Yangına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın Kayalık ve Bahçelievler Şubesinin ekipleri müdahale etti. Daha da büyüyen yangının önüne geçebilmek için Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan gelen iş makineleri da destek verdi. Yangın güçlükle söndürüldü.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.