Hafta sonu hava durumu nasıl?

YAŞAM 09.09.2017 - 11:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hafta sonu hava durumu nasıl?

Hava durumu son dakika Meteoroloji uyarıları gelmeye devam ediyor. Vatandaş 'Hafta sonu hava durumu nasıl?' sorusuna yanıt arıyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava durumu ile ilgili Meteoroloji'den açıklamalar geliyor. Denizli’de hava nasıl olacak?

Hava sıcaklığının batı kesimlerde 2 ila 4 derecede artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Yurt genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere 9 Eylül 2017 Cumartesi günü için bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ayrıntıları belli oldu. İşte Meteoroloji'den son hava durumu tahmini raporlar….   Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada Eylül ayının ortalarına yaklaşmamıza rağmen yüksek sıcaklıklar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde mevsim normallerine dönen sıcaklıklar yarından itibaren artacak. Eylül, Ekim ve Kasım ayının kurak geçmesi bekleniyor. Sonbahar aylarına giriş yapmamıza rağmen hava sıcaklıkları dönem dönem artmaya devam ediyor. Meteoroloji'den bugün yapılan açıklamaya göre ülke genelinde yağış beklenmiyor. Yurt genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının batı kesimlerde 2 ila 4 derecede artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.   Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklar yarından itibaren daha da yükselecek. Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor. Yurt genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.   DENİZLİ’DE BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?   Denizli’de 09 Eylül 2017 Cumartesi günü güneşli, sıcaklık 18 ile 35 derece arasında değişecek. Denizli 10 Eylül 2017 Pazar günü güneşli, sıcaklık 36 derece, 11 Eylül 2017 Pazartesi günü güneşli, sıcaklık 38 derece, 12 Eylül 2017 Salı günü güneşli, sıcaklık 38 derece, 13 Eylül 2017 Çarşamba günü güneşli, sıcaklık 36 derece olacağı tahmin ediliyor.   Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Az bulutlu ve açık 32 İstanbul: Az bulutlu ve açık 29 Bursa: Az bulutlu ve açık 32 İzmir: Az bulutlu ve açık 33 Adana: Az bulutlu ve açık 35 Antalya: Az bulutlu ve açık 32 Samsun: Az bulutlu ve açık 27 Trabzon: Az bulutlu ve açık 26 Erzurum: Az bulutlu ve açık 30 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 38   Meteoroloji’den yapılan son hava durumu açıklamasında, önümüzdeki hafta sonuna kadar yurt genelinde yağış beklenmediği, bütün bölgelerin açık ve az bulutlu geçeceğinin tahmin edildiği belirtildi.   DİKKAT!   Ayrıca ani sıcaklık değişimleri ve özellikle iç kesimlerde gece ve gündüz sıcaklıkları arasındaki yüksek farktan dolayı meydana gelebilecek sağlık problemlerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.
Hava durumu son dakika Meteoroloji uyarıları gelmeye devam ediyor. Vatandaş 'Hafta sonu hava durumu nasıl?' sorusuna yanıt arıyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava durumu ile ilgili Meteoroloji'den açıklamalar geliyor. Denizli’de hava nasıl olacak?

Hava sıcaklığının batı kesimlerde 2 ila 4 derecede artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Yurt genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere 9 Eylül 2017 Cumartesi günü için bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ayrıntıları belli oldu. İşte Meteoroloji'den son hava durumu tahmini raporlar….

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada Eylül ayının ortalarına yaklaşmamıza rağmen yüksek sıcaklıklar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde mevsim normallerine dönen sıcaklıklar yarından itibaren artacak. Eylül, Ekim ve Kasım ayının kurak geçmesi bekleniyor. Sonbahar aylarına giriş yapmamıza rağmen hava sıcaklıkları dönem dönem artmaya devam ediyor. Meteoroloji'den bugün yapılan açıklamaya göre ülke genelinde yağış beklenmiyor. Yurt genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının batı kesimlerde 2 ila 4 derecede artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

 

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklar yarından itibaren daha da yükselecek. Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor. Yurt genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

DENİZLİ’DE BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

 

Denizli’de 09 Eylül 2017 Cumartesi günü güneşli, sıcaklık 18 ile 35 derece arasında değişecek. Denizli 10 Eylül 2017 Pazar günü güneşli, sıcaklık 36 derece, 11 Eylül 2017 Pazartesi günü güneşli, sıcaklık 38 derece, 12 Eylül 2017 Salı günü güneşli, sıcaklık 38 derece, 13 Eylül 2017 Çarşamba günü güneşli, sıcaklık 36 derece olacağı tahmin ediliyor.

 

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık 32

İstanbul: Az bulutlu ve açık 29

Bursa: Az bulutlu ve açık 32

İzmir: Az bulutlu ve açık 33

Adana: Az bulutlu ve açık 35

Antalya: Az bulutlu ve açık 32

Samsun: Az bulutlu ve açık 27

Trabzon: Az bulutlu ve açık 26

Erzurum: Az bulutlu ve açık 30

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 38

 

Meteoroloji’den yapılan son hava durumu açıklamasında, önümüzdeki hafta sonuna kadar yurt genelinde yağış beklenmediği, bütün bölgelerin açık ve az bulutlu geçeceğinin tahmin edildiği belirtildi.

 

DİKKAT!

 

Ayrıca ani sıcaklık değişimleri ve özellikle iç kesimlerde gece ve gündüz sıcaklıkları arasındaki yüksek farktan dolayı meydana gelebilecek sağlık problemlerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.