Haftanın en karlı takımı Denizlispor!

SPOR 12.11.2018 - 13:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Haftanın en karlı takımı Denizlispor!

Spor Toto 1. Lig'de mücadele veren Denizlispor geçtiğimiz haftayı 16 puanlık avantajla kapattı.   Denizlispor Ligin 12. haftasında ligde 26 puanla ikinci sırada yer alan Boluspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada 2-1'lik skorla galip gelirken, hem puan hanesine 3 puan yazdırırken, Boluspor'unda 3 puan kaybetmesine neden oldu.   Aynı hafta oynanan maçlarda ligde 31 puanla lider konumda bulunan Gençlerbirliği deplasmanda oynadığı Balıkesirspor Baltok karşılaşmasında 3-1 yenilerek 3 puan kaybetti. Denizlispor'un en yakın takipçisi Gazişehir Gaziantep FK 22 puanla ligde 4. sırada yer alıyor. Gazişehir ise Adanaspor deplasmanında 1-1 beraber kalarak 2 puan kaybetti.   Spor Toto 1. Lig Play-off sıralamasında 5. sırada yer alan Ümraniyespor'un 20 puanı ve 6.sırada yer alan Adana Demirspor'un 19 puanı bulunuyor. Geçtiğimiz hafta oynadıkları karşılaşmalarda Ümraniyespor kendi evinde oynadığı Altınordu karşılaşmasında berabere kalarak 2 puan kaybetti. Adana Demirspor ise deplasmanda oynadığı Altay karşılaşmasında 3-0 yenilerek büyük yara aldı.   Bu değerlendirmeler yapıldığında, Gençlerbirliği 3, Boluspor 3, Adanademirspor 3, Gazişehir Gaziantep FK 2, Ümraniyespor 2 puan kaybederken Denizlispor'un aldığı 3 puanla toplam 16 puanlık avantaj sağladığı ortaya çıkıyor. Denizlispor Ligde 3. sırada ve 25 puanı bulunuyor.   Bu hafta Milli maç nedeniyle liglere bir hafta ara verilirken, Lig'in 13. haftasında Denizlispor, Giresunspor ile kendi evinde 25 Kasım 2018 tarihinde  Pazar günü saat 13.30 'da karşı karşıya gelecek.   Lig'de puan durumu:  

Spor Toto 1. Lig'de mücadele veren Denizlispor geçtiğimiz haftayı 16 puanlık avantajla kapattı.

 

Denizlispor Ligin 12. haftasında ligde 26 puanla ikinci sırada yer alan Boluspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada 2-1'lik skorla galip gelirken, hem puan hanesine 3 puan yazdırırken, Boluspor'unda 3 puan kaybetmesine neden oldu.

 

Aynı hafta oynanan maçlarda ligde 31 puanla lider konumda bulunan Gençlerbirliği deplasmanda oynadığı Balıkesirspor Baltok karşılaşmasında 3-1 yenilerek 3 puan kaybetti. Denizlispor'un en yakın takipçisi Gazişehir Gaziantep FK 22 puanla ligde 4. sırada yer alıyor. Gazişehir ise Adanaspor deplasmanında 1-1 beraber kalarak 2 puan kaybetti.

 

Spor Toto 1. Lig Play-off sıralamasında 5. sırada yer alan Ümraniyespor'un 20 puanı ve 6.sırada yer alan Adana Demirspor'un 19 puanı bulunuyor. Geçtiğimiz hafta oynadıkları karşılaşmalarda Ümraniyespor kendi evinde oynadığı Altınordu karşılaşmasında berabere kalarak 2 puan kaybetti. Adana Demirspor ise deplasmanda oynadığı Altay karşılaşmasında 3-0 yenilerek büyük yara aldı.

 

Bu değerlendirmeler yapıldığında, Gençlerbirliği 3, Boluspor 3, Adanademirspor 3, Gazişehir Gaziantep FK 2, Ümraniyespor 2 puan kaybederken Denizlispor'un aldığı 3 puanla toplam 16 puanlık avantaj sağladığı ortaya çıkıyor. Denizlispor Ligde 3. sırada ve 25 puanı bulunuyor.

 

Bu hafta Milli maç nedeniyle liglere bir hafta ara verilirken, Lig'in 13. haftasında Denizlispor, Giresunspor ile kendi evinde 25 Kasım 2018 tarihinde  Pazar günü saat 13.30 'da karşı karşıya gelecek.

 

Lig'de puan durumu:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.