HAK YOL İSLAM YAZACAĞIZ

DENİZLİ 07.06.2017 - 16:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

HAK YOL İSLAM YAZACAĞIZ

Hiç unutulmayan 70‘li yılların arifesinde o dönemin  gençliğinin ağzında  vapurda, piknikte, mitingde var gücüyle seslendirildiği  topluca söylenen ideal marşlardan biriydi. Bahsetmiş olduğum marş köşe yazımdaki başlıkta olduğu gibi rahmetli Abdurrahim Karakoç’un “Hak Yol İslam Yazacağız” marşı.    Üstelik anlamlı mesajlar yüklü idi; nida yüklü her bir mısrası...  Bugünkü gençliğimize bu anlam yüklü marşları öğretmeliyiz.   Kör dünyanın göbeğine  Hak yol İslâm yazacağız.  Kuşların göz bebeğine  Hak yol İslâm yazacağız. YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Hiç unutulmayan 70‘li yılların arifesinde o dönemin  gençliğinin ağzında  vapurda, piknikte, mitingde var gücüyle seslendirildiği  topluca söylenen ideal marşlardan biriydi. Bahsetmiş olduğum marş köşe yazımdaki başlıkta olduğu gibi rahmetli Abdurrahim Karakoç’un “Hak Yol İslam Yazacağız” marşı.

 

 Üstelik anlamlı mesajlar yüklü idi; nida yüklü her bir mısrası...  Bugünkü gençliğimize bu anlam yüklü marşları öğretmeliyiz.

 

Kör dünyanın göbeğine 
Hak yol İslâm yazacağız. 
Kuşların göz bebeğine 
Hak yol İslâm yazacağız.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.