Hakan Aygören AYSİAD’ın konuğu oldu

EKONOMİ 27.12.2018 - 10:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hakan Aygören AYSİAD’ın konuğu oldu

AYSİAD  Ekonomik Gelişmeler Çerçevesinde İşletme Yönetimi  ve 2019 Yılı Beklentilerini Değerlendirdi. Prof.Dr.Hakan Aygören AYSİAD’ın konuğu oldu.   Pamukkale Üniversitesi eski İİBF Dekanı, Paü Muhasebe Finansman ABD Başkanı ve İngilizce İşletme Bölüm BaşkanıProf.Dr. Hakan AygörenEkonomik Gelişmeler Çerçevesinde Karşılaşılan riskler nasıl yönetilir ,İşletmeYönetimi ve yöntemlerle ilgili özet bilgiler ve önümüzdeki dönemde iktisadi açıdan beklentilerimizi  anlattı.Etkinliğe AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erol Akça, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Abdurrahman Demirdak, Yönetim Kurulu üyeleri, Dönem Başkanları ve üyeler katıldı.   Prof.Dr.HakanAygören toplantıya başlamadan önce ; “AYSİAD’ın yapısına baktığım zaman farklı sektörler iş adamlarının burada olduğunu görüyorum. Tüm sektörlerin işletme ve yönetim açısından ne gibi sorunları var?nelerle karşılaşıyoruz ve neler yapmamız gerekiyor?  tartışmaya açacağım.” diyerek devam etti.   AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık; “Katılımından dolayı Hakan hocama teşşekür ediyorum ve kendisine hediye vermek istiyoruz”  diyerek üyelerle birlikte hediyesini taktim etti.  

AYSİAD  Ekonomik Gelişmeler Çerçevesinde İşletme Yönetimi  ve 2019 Yılı Beklentilerini Değerlendirdi. Prof.Dr.Hakan Aygören AYSİAD’ın konuğu oldu.

 

Pamukkale Üniversitesi eski İİBF Dekanı, Paü Muhasebe Finansman ABD Başkanı ve İngilizce İşletme Bölüm BaşkanıProf.Dr. Hakan AygörenEkonomik Gelişmeler Çerçevesinde Karşılaşılan riskler nasıl yönetilir ,İşletmeYönetimi ve yöntemlerle ilgili özet bilgiler ve önümüzdeki dönemde iktisadi açıdan beklentilerimizi  anlattı.Etkinliğe AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erol Akça, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Abdurrahman Demirdak, Yönetim Kurulu üyeleri, Dönem Başkanları ve üyeler katıldı.

 

Prof.Dr.HakanAygören toplantıya başlamadan önce ; “AYSİAD’ın yapısına baktığım zaman farklı sektörler iş adamlarının burada olduğunu görüyorum. Tüm sektörlerin işletme ve yönetim açısından ne gibi sorunları var?nelerle karşılaşıyoruz ve neler yapmamız gerekiyor?  tartışmaya açacağım.” diyerek devam etti.

 

AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık; “Katılımından dolayı Hakan hocama teşşekür ediyorum ve kendisine hediye vermek istiyoruz”  diyerek üyelerle birlikte hediyesini taktim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.