Hakkı Pekdemir ASKON’da güven tazeledi

GÜNDEM 01.11.2016 - 13:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hakkı Pekdemir ASKON’da güven tazeledi

denizli haber / denizli 20 haber / Hakkı Pekdemir ASKON’da güven tazeledi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesi 3.olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.   Genel kurulda tek aday olan Hakkı Pekdemir üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi ve 3. Dönem Askon Denizli Şube Başkanlığı’na seçildi.   Hakkı Pekdemir’in Başkanlığa seçildiği ASKON yönetim kurulu listesinde; Serkan Kızılöz, Bekir Atik, Abdül Kerim Kartak, Atilla Oluç, Tolga Amiroğlu, Fuat Özsoy, Mahmut Culfa, Ferhat Demirten,Harun Hazır,Mehmet Salta,Bekir Çakır,Habip Belkaya,Burak Alan,Mehmet Kuzdere,Yılmaz Kukur,Savaş Tatar,Sezgin Sönmez,Beytullah Güler,Hümeyra Bakmallı bulunuyor.Hakkı Pekdemir konuşmasında;Ülkemiz insanı, içinde bulunulan sıkıntılı dönem sebebiyle gerek ekonomik gerekse sosyal yönden her zamankinden daha fazla dayanışma ve beraberlik içinde olmalıdır.    Anadolu Aslanları İşadamları Derneği bu birlik ve beraberliğin sağlanmasında sağduyunun gösterilmesinde bugüne kadar etkin olduğu gibi bundan sonrada etkin olacaktır. Biz STK temsilcileri olarak ülkemiz insanının sadece ticari faaliyetlerde başarı ve ekonomik kazanç elde etmesini amaçlamıyoruz, insanlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşarak müreffeh bir sosyal yapının oluşturulmasını istiyoruz.  Denizli Şube Başkanlığı görevine devam etmem için bana destek olan tüm üyelerimize ve çalışmalarımızda birlikte hareket ettiğimiz yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Hakkı Pekdemir ASKON’da güven tazeledi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesi 3.olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

 

Genel kurulda tek aday olan Hakkı Pekdemir üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi ve 3. Dönem Askon Denizli Şube Başkanlığı’na seçildi.

 

Hakkı Pekdemir’in Başkanlığa seçildiği ASKON yönetim kurulu listesinde; Serkan Kızılöz, Bekir Atik, Abdül Kerim Kartak, Atilla Oluç, Tolga Amiroğlu, Fuat Özsoy, Mahmut Culfa, Ferhat Demirten,Harun Hazır,Mehmet Salta,Bekir Çakır,Habip Belkaya,Burak Alan,Mehmet Kuzdere,Yılmaz Kukur,Savaş Tatar,Sezgin Sönmez,Beytullah Güler,Hümeyra Bakmallı bulunuyor.Hakkı Pekdemir konuşmasında;Ülkemiz insanı, içinde bulunulan sıkıntılı dönem sebebiyle gerek ekonomik gerekse sosyal yönden her zamankinden daha fazla dayanışma ve beraberlik içinde olmalıdır.

 

 Anadolu Aslanları İşadamları Derneği bu birlik ve beraberliğin sağlanmasında sağduyunun gösterilmesinde bugüne kadar etkin olduğu gibi bundan sonrada etkin olacaktır. Biz STK temsilcileri olarak ülkemiz insanının sadece ticari faaliyetlerde başarı ve ekonomik kazanç elde etmesini amaçlamıyoruz, insanlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşarak müreffeh bir sosyal yapının oluşturulmasını istiyoruz.  Denizli Şube Başkanlığı görevine devam etmem için bana destek olan tüm üyelerimize ve çalışmalarımızda birlikte hareket ettiğimiz yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.