Halı yıkama servisi ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

ASAYİŞ 19.07.2019 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Halı yıkama servisi ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen kazada otomobil ile halı yıkama servisi çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, bugün saat 09.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi Bahçelievler Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde kontrolsüz kavşakta dikkatsizlik nedeni ile 20 AZL 29 plakalı halı yıkama servis aracı ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile halı yıkama aracı savrularak yan yattı. Kazada halı yıkma aracının sürücüsü yaralandı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralı sürücüye ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde meydana gelen kazada otomobil ile halı yıkama servisi çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 09.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi Bahçelievler Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde kontrolsüz kavşakta dikkatsizlik nedeni ile 20 AZL 29 plakalı halı yıkama servis aracı ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile halı yıkama aracı savrularak yan yattı. Kazada halı yıkma aracının sürücüsü yaralandı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralı sürücüye ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.