Halk Günü buluşmaları devam ediyor

DENİZLİ 07.12.2016 - 08:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Halk Günü buluşmaları devam ediyor

denizli haber / denizli 20 haber / Halk Günü buluşmaları devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın geleneksel hale getirdiği 'Halk Günü' buluşmaları aralık ayında da devam etti. Başkan Zolan, her ayın ilk salı günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarında bir kez daha hemşehrileriyle bir araya gelerek, sorunlarına çözüm aradı.Halk gününe gelen Somalili çift Türk vatandaşı olmak için Başkan Zolan'dan yardım istedi.     Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilki Ağustos 2015’te yapılan ve her ayın ilk salı günü düzenlenmeye devam eden Halk Günü buluşmalarında bir kez daha hemşehrileriyle bir araya geldi. Randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen Başkan Zolan, oldukça yoğun katılımın olduğu aralık ayı buluşmalarında da halkın istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi. Halk Günü buluşmalarının, Türkiye’de örnek gösterilen bir uygulama olduğunu belirten Başkan Zolan, “Hemşehrilerimizle daima iç içe gönül gönüleyiz. Denizlimiz için bir fazla ne yapabiliriz, vatandaşlarımızın bir fazla hangi derdine çare bulabiliriz bunun derdindeyiz. Halk Günü bu açıdan bizlere çok detaylı bir izlenim kazandırıyor. Her vatandaşımız sorunu ve talebini bizlere doğrudan iletme fırsatı buluyor. Vatandaşlarımızla her gün birlikteyiz, ancak Halk Günü buluşmaları bu yönüyle de öne çıkıyor” diye konuştu.   Başkan Zolan, Somalili çifti dinledi   Öte yandan Halk Gününe katılan Somalili çift Amina Osman ile Mohamed Said de Başkan Osman Zolan ile görüştü. Osmanlı İmparatorluğu döneminde Somali’ye yerleştirilen Türk ailelerden birine mensup olduklarını ileri süren Somalili çift, Türkiye’de yaşayan akrabalarıyla bağlarını koparmadıklarını, kısa süre önce ise Denizli’ye geldiklerini belirterek, Başkan Osman Zolan’dan Türk vatandaşlığına nasıl geçebileceği konusunda fikir aldı.    
denizli haber / denizli 20 haber / Halk Günü buluşmaları devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın geleneksel hale getirdiği 'Halk Günü' buluşmaları aralık ayında da devam etti. Başkan Zolan, her ayın ilk salı günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarında bir kez daha hemşehrileriyle bir araya gelerek, sorunlarına çözüm aradı.Halk gününe gelen Somalili çift Türk vatandaşı olmak için Başkan Zolan'dan yardım istedi.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilki Ağustos 2015’te yapılan ve her ayın ilk salı günü düzenlenmeye devam eden Halk Günü buluşmalarında bir kez daha hemşehrileriyle bir araya geldi. Randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen Başkan Zolan, oldukça yoğun katılımın olduğu aralık ayı buluşmalarında da halkın istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi. Halk Günü buluşmalarının, Türkiye’de örnek gösterilen bir uygulama olduğunu belirten Başkan Zolan, “Hemşehrilerimizle daima iç içe gönül gönüleyiz. Denizlimiz için bir fazla ne yapabiliriz, vatandaşlarımızın bir fazla hangi derdine çare bulabiliriz bunun derdindeyiz. Halk Günü bu açıdan bizlere çok detaylı bir izlenim kazandırıyor. Her vatandaşımız sorunu ve talebini bizlere doğrudan iletme fırsatı buluyor. Vatandaşlarımızla her gün birlikteyiz, ancak Halk Günü buluşmaları bu yönüyle de öne çıkıyor” diye konuştu.

 

Başkan Zolan, Somalili çifti dinledi

 

Öte yandan Halk Gününe katılan Somalili çift Amina Osman ile Mohamed Said de Başkan Osman Zolan ile görüştü. Osmanlı İmparatorluğu döneminde Somali’ye yerleştirilen Türk ailelerden birine mensup olduklarını ileri süren Somalili çift, Türkiye’de yaşayan akrabalarıyla bağlarını koparmadıklarını, kısa süre önce ise Denizli’ye geldiklerini belirterek, Başkan Osman Zolan’dan Türk vatandaşlığına nasıl geçebileceği konusunda fikir aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.