Halk Günü buluşmaları yeni yılda da devam ediyor

DENİZLİ 03.01.2017 - 14:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Halk Günü buluşmaları yeni yılda da devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın geleneksel hale getirdiği Halk Günü buluşmaları yeni yılda da devam ediyor. Her ayın ilk salı günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarında ocak ayında da hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Zolan, “Halkla buluşmak bizleri çok mutlu ediyor. Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak” dedi.

Ağustos 2015’te başlayan ve aralıksız her ayın ilk salı günü düzenlenmeye devam eden Halk Günü buluşmaları 2017 yılında da devam ediyor. Koşulsuz ve randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oldukça yoğun katılımın olduğu ocak ayı buluşmalarında da halkın istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi. Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada, “Halkla buluşmak bizleri çok mutlu ediyor. Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak. Bu noktada artık Denizli’de oturan ve bilinen bir sistem var. Her ayın ilk salı günü tam gün buradayım. Vatandaşlarımız randevu almaksızın burada dertlerini ve taleplerini iletebilme imkanı buluyor. Ben de birinci ağızdan halkın sıkıntı ve beklentilerini almış oluyorum” dedi.     “Buradayım ve herkesle tek tek görüşüyorum”   2017 yılının ilk Halk Gününü yine yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Zolan, “Her zaman olduğu gibi dertlere derman olmaya gayret gösteriyoruz. Bunun dışında başka günler gelen vatandaşlarımız da eğer yerimizdeysek, şehir dışında veya toplantı gibi iş başında değilsek bizimle görüşebiliyor. Tabi Halk Günü dışında ‘Başkan yerinde mi? Görüşebilecek miyim?’ gibi soru işaretleri oluyor. Ama Halk Gününde o soru işareti yok. Buradayım ve herkesle tek tek görüşüyorum” diye konuştu. Başkan Osman Zolan, halkla daima iç içe olduklarını kaydederek şöyle devam etti: “Vatandaşlarımız değişik vesilelerle bize ulaşabiliyorlar. Halk Günü noktasında ise bir günümüzü tamamen ayırıyoruz. İyi ki başlamışız ve devam ediyoruz. Bir kişinin dahi rahat etmesine vesile olmak bizleri mutlu ediyor.”     Birlik ve beraberlik vurgusu   2017 yılının Denizli, Türkiye ve insanlığa huzur getirmesini dileyen Başkan Zolan, “Maalesef ülkemiz üzerinde oyunlar, terör üzerinden yapılan girişimler var. İnşallah bunu hep birlikte bertaraf edeceğiz. Kimseye ayrım yapmaksızın tek vücut olmamız gerekiyor. Tek vücut olduğumuzda surda gedik açamayacaklar. Yaptıkları beyhude kalacak. Vatandaşlarımıza şunu söylüyorum: Sakın ola ki, tahriklere ve kaosa kapılmasınlar. Hepimizin aynı gemide olduğu unutulmasın. Bizi ayrıştırma noktasında gayretler var. En yetkili ağızlardan duyuncaya kadar hiçbir söylentiye itibar etmesinler. Uyanık olmak durumundayız; gün, birlik günü. Karşı taraf namertçe, hiçbir değer tanımadan saldırıyor. Biz bu tehdidin üstesinden ancak birlik ve beraberlikle gelebiliriz. Her türlü yalanı iftirayı atabilecek namertlerin oyununa gelmeyeceğiz, bu badireleri atlatacağız” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın geleneksel hale getirdiği Halk Günü buluşmaları yeni yılda da devam ediyor. Her ayın ilk salı günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarında ocak ayında da hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Zolan, “Halkla buluşmak bizleri çok mutlu ediyor. Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak” dedi.

Ağustos 2015’te başlayan ve aralıksız her ayın ilk salı günü düzenlenmeye devam eden Halk Günü buluşmaları 2017 yılında da devam ediyor. Koşulsuz ve randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oldukça yoğun katılımın olduğu ocak ayı buluşmalarında da halkın istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi. Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada, “Halkla buluşmak bizleri çok mutlu ediyor. Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, taleplerini karşılamak. Bu noktada artık Denizli’de oturan ve bilinen bir sistem var. Her ayın ilk salı günü tam gün buradayım. Vatandaşlarımız randevu almaksızın burada dertlerini ve taleplerini iletebilme imkanı buluyor. Ben de birinci ağızdan halkın sıkıntı ve beklentilerini almış oluyorum” dedi.

 

 

“Buradayım ve herkesle tek tek görüşüyorum”

 

2017 yılının ilk Halk Gününü yine yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Zolan, “Her zaman olduğu gibi dertlere derman olmaya gayret gösteriyoruz. Bunun dışında başka günler gelen vatandaşlarımız da eğer yerimizdeysek, şehir dışında veya toplantı gibi iş başında değilsek bizimle görüşebiliyor. Tabi Halk Günü dışında ‘Başkan yerinde mi? Görüşebilecek miyim?’ gibi soru işaretleri oluyor. Ama Halk Gününde o soru işareti yok. Buradayım ve herkesle tek tek görüşüyorum” diye konuştu. Başkan Osman Zolan, halkla daima iç içe olduklarını kaydederek şöyle devam etti: “Vatandaşlarımız değişik vesilelerle bize ulaşabiliyorlar. Halk Günü noktasında ise bir günümüzü tamamen ayırıyoruz. İyi ki başlamışız ve devam ediyoruz. Bir kişinin dahi rahat etmesine vesile olmak bizleri mutlu ediyor.”

 

 

Birlik ve beraberlik vurgusu

 

2017 yılının Denizli, Türkiye ve insanlığa huzur getirmesini dileyen Başkan Zolan, “Maalesef ülkemiz üzerinde oyunlar, terör üzerinden yapılan girişimler var. İnşallah bunu hep birlikte bertaraf edeceğiz. Kimseye ayrım yapmaksızın tek vücut olmamız gerekiyor. Tek vücut olduğumuzda surda gedik açamayacaklar. Yaptıkları beyhude kalacak. Vatandaşlarımıza şunu söylüyorum: Sakın ola ki, tahriklere ve kaosa kapılmasınlar. Hepimizin aynı gemide olduğu unutulmasın. Bizi ayrıştırma noktasında gayretler var. En yetkili ağızlardan duyuncaya kadar hiçbir söylentiye itibar etmesinler. Uyanık olmak durumundayız; gün, birlik günü. Karşı taraf namertçe, hiçbir değer tanımadan saldırıyor. Biz bu tehdidin üstesinden ancak birlik ve beraberlikle gelebiliriz. Her türlü yalanı iftirayı atabilecek namertlerin oyununa gelmeyeceğiz, bu badireleri atlatacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.