Halk günü gibi düğün

KÜLTÜR 21.07.2018 - 18:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Halk günü gibi düğün

Denizli’nin sevilen simalarından sıradışı özellikleriyle bilinen, deyim yerindeyse Kalburüstü Hoca olarak bilinen Denizli Din Görevlileri Dernek Başkanı Ali Sürücüoğlu’nun kızının düğününde Denizli Halkı Hocasını yalnız bırakmadı.   Ege Bölgesinin en büyük camii ve külliyesi olan, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesi İmam Hatibi Ali Sürücüoğlu’nun kızı Melek ile damatı İsmail’in düğünü 20 Temmuz Cuma günü Denizli’nin süper star düğün salonu olan Beyaz İnci Düğün Salonunda yapıldı. 5.000 bin kişinin katıldığı düğün merasimi adeta Halk Gününe dönüştü.     Her kesim halktan katılımların olduğu düğün renkli anlara şahit oldu.Nikahı Büyük Şehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken,aynı zamanda Zolan evlenen gençlere Cumhurbaşkanımızın tavsiyelerini hatırlattı.Şahitliklerini ise,Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu,Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Abdülkadir Uslu, Seyfi Başer,Akça Ailesinden Hanım Ağa lakaplı Neslihan Akça,MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Tarık Karadağ yaptılar.     Mehteran gösterileri ile davetlilere coşku dolu anlar yaşatıldı.Tasavuf Musiki Konseri dinletisi yapılan düğün gece geç saatlere kadar devam etti.Gelen herkesi kapıda karşılayarak tek tek ilgilenen Ali Sürücüoğlu birde Teşekkür konuşması yaptı.Zaman zaman duygulanan Ali Sürücüoğlu’nun mutluluğu görmeye değerdi.

Denizli’nin sevilen simalarından sıradışı özellikleriyle bilinen, deyim yerindeyse Kalburüstü Hoca olarak bilinen Denizli Din Görevlileri Dernek Başkanı Ali Sürücüoğlu’nun kızının düğününde Denizli Halkı Hocasını yalnız bırakmadı.

 

Ege Bölgesinin en büyük camii ve külliyesi olan, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii ve Külliyesi İmam Hatibi Ali Sürücüoğlu’nun kızı Melek ile damatı İsmail’in düğünü 20 Temmuz Cuma günü Denizli’nin süper star düğün salonu olan Beyaz İnci Düğün Salonunda yapıldı. 5.000 bin kişinin katıldığı düğün merasimi adeta Halk Gününe dönüştü.

 

 

Her kesim halktan katılımların olduğu düğün renkli anlara şahit oldu.Nikahı Büyük Şehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken,aynı zamanda Zolan evlenen gençlere Cumhurbaşkanımızın tavsiyelerini hatırlattı.Şahitliklerini ise,Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu,Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Abdülkadir Uslu, Seyfi Başer,Akça Ailesinden Hanım Ağa lakaplı Neslihan Akça,MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Tarık Karadağ yaptılar.

 

 

Mehteran gösterileri ile davetlilere coşku dolu anlar yaşatıldı.Tasavuf Musiki Konseri dinletisi yapılan düğün gece geç saatlere kadar devam etti.Gelen herkesi kapıda karşılayarak tek tek ilgilenen Ali Sürücüoğlu birde Teşekkür konuşması yaptı.Zaman zaman duygulanan Ali Sürücüoğlu’nun mutluluğu görmeye değerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.