"Halk Günü " Toplantısı Gerçekleştirildi

DENİZLİ 09.03.2017 - 16:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

"Halk Günü " Toplantısı Gerçekleştirildi

Denizli Honaz İlçe Kaymakamı Zafer Öz, vatandaşlarla halk gününde bir araya geldi.

8 Mart günü saat 10:00 da Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi Gençlik Kıraathanesinde Honaz Kaymakamı Zafer Öz başkanlığında Halk Toplantısı yapıldı.   Düzenlenen Halk Günü toplantısında  vatandaşların istek, şikayet ve önerileri dinlendi. Vatandaşların sorunlarının çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlarla yazışma yapılıp, gereken takibin yapılması kararlaştırıldı.     Kaymakam Zafer Öz, kurum müdürlerine görüşülen istek ve şikayet konularına gerekli titizliğin gösterilmesi hususunda talimat vererek toplantıyı sonlandırdı.  
Denizli Honaz İlçe Kaymakamı Zafer Öz, vatandaşlarla halk gününde bir araya geldi.

8 Mart günü saat 10:00 da Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi Gençlik Kıraathanesinde Honaz Kaymakamı Zafer Öz başkanlığında Halk Toplantısı yapıldı.

 

Düzenlenen Halk Günü toplantısında  vatandaşların istek, şikayet ve önerileri dinlendi. Vatandaşların sorunlarının çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlarla yazışma yapılıp, gereken takibin yapılması kararlaştırıldı.

 

 

Kaymakam Zafer Öz, kurum müdürlerine görüşülen istek ve şikayet konularına gerekli titizliğin gösterilmesi hususunda talimat vererek toplantıyı sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.