Halk toplantısı gerçekleştirildi, vatandaşlarımız sorunlarını dile getirdi

GÜNDEM 14.03.2017 - 15:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Halk toplantısı gerçekleştirildi, vatandaşlarımız sorunlarını dile getirdi

Halk Günü Toplantıları’nın Mart Ayı toplantısı Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında gerçekleştirildi. Vatandaşlarımız toplantıda; sorun, talep ve şikâyetlerini direkt olarak Vali Altıparmak’a iletme fırsatı buldu.

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen Halk Toplantısına; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcısı Kemal İnan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Daire Müdürleri ile vatandaşlar katıldı.     Toplantıda; vatandaşlarımız sorun, talep ve şikâyetlerini Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a aktardı. Vali Altıparmak, vatandaşlarımızın sorularını cevaplayarak, çözüm bulunması için ilgili Daire Müdürlerine talimat verdi.   Toplantıda bir vatandaşımız tekstil sektöründe çalışan annelerin çocukları için kreş açmak istediğini bunun için kendisine KOSGEB ya da başka bir kurumdan destek verilmesi talebinde bulunurken, taş ve ağaç oymacılığı yapan İbrahim Aydın isimli vatandaşımız da Meserret Sokakta bu sanatını uygulamak istediğini ayrıca ilgisi olan kişilere de öğretebileceğini söyleyerek bu konuda kendisine destek verilmesini talep etti.     Toplantıda söz alan vatandaşlar, gerek bireysel gerekse mahallelerinde bulunan birçok sorun, talep ve şikâyetini aktarma fırsatı buldu. İş, sosyal yardımlar, engelli ve yaşlılık maaşlarında yaşanan sıkıntılar, tarım ve sağlık konuları başta olmak üzere birçok sorun vatandaşlarımız tarafından toplantıda dile getirildi. Vatandaşlarımız ayrıca toplantının ardından istek ve şikâyetlerini Valilik binasında hazırlanan platformda ilgili Daire Müdürlerine iletti.
Halk Günü Toplantıları’nın Mart Ayı toplantısı Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında gerçekleştirildi. Vatandaşlarımız toplantıda; sorun, talep ve şikâyetlerini direkt olarak Vali Altıparmak’a iletme fırsatı buldu.

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen Halk Toplantısına; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcısı Kemal İnan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Daire Müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

 

 

Toplantıda; vatandaşlarımız sorun, talep ve şikâyetlerini Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a aktardı. Vali Altıparmak, vatandaşlarımızın sorularını cevaplayarak, çözüm bulunması için ilgili Daire Müdürlerine talimat verdi.

 

Toplantıda bir vatandaşımız tekstil sektöründe çalışan annelerin çocukları için kreş açmak istediğini bunun için kendisine KOSGEB ya da başka bir kurumdan destek verilmesi talebinde bulunurken, taş ve ağaç oymacılığı yapan İbrahim Aydın isimli vatandaşımız da Meserret Sokakta bu sanatını uygulamak istediğini ayrıca ilgisi olan kişilere de öğretebileceğini söyleyerek bu konuda kendisine destek verilmesini talep etti.

 

 

Toplantıda söz alan vatandaşlar, gerek bireysel gerekse mahallelerinde bulunan birçok sorun, talep ve şikâyetini aktarma fırsatı buldu. İş, sosyal yardımlar, engelli ve yaşlılık maaşlarında yaşanan sıkıntılar, tarım ve sağlık konuları başta olmak üzere birçok sorun vatandaşlarımız tarafından toplantıda dile getirildi. Vatandaşlarımız ayrıca toplantının ardından istek ve şikâyetlerini Valilik binasında hazırlanan platformda ilgili Daire Müdürlerine iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.