Halkbank Müdüründen DSO’ya Ziyaret

DENİZLİ 01.03.2019 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Halkbank Müdüründen DSO’ya Ziyaret

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve beraberindeki heyet Denizli Sanayi Odasını ziyaret etti. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   Denizli’nin üretim ve ihracat hacmiyle Halkbank için önemine vurgu yapan Keçeci, Denizli ekonomisi hakkında güncel rakamları vererek Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’ı bilgilendirdi. Denizli Sanayi Odası olarak 2019 projelerinden de bahseden Keçeci, özellikle TOBB öncülüğünde başlatılan Nefes Kredisi uygulamasının piyasaya olumlu etkisinin olduğunun altını çizdi. Keçeci, ayrıca sanayiciler için de daha yüksek miktarlı ve düşük faizli kredi uygulamalarını talep ettiklerini iletti.   Genel Müdür Arslan, “Sorunlarınızı gayet iyi biliyorum ve imkanlarımız ölçüsünde ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Genel Müdür Arslan ziyareti anısına DSO Başkanı Müjdat Keçeci’ye, bir plaket verdi.    

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve beraberindeki heyet Denizli Sanayi Odasını ziyaret etti. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Denizli’nin üretim ve ihracat hacmiyle Halkbank için önemine vurgu yapan Keçeci, Denizli ekonomisi hakkında güncel rakamları vererek Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’ı bilgilendirdi. Denizli Sanayi Odası olarak 2019 projelerinden de bahseden Keçeci, özellikle TOBB öncülüğünde başlatılan Nefes Kredisi uygulamasının piyasaya olumlu etkisinin olduğunun altını çizdi. Keçeci, ayrıca sanayiciler için de daha yüksek miktarlı ve düşük faizli kredi uygulamalarını talep ettiklerini iletti.

 

Genel Müdür Arslan, “Sorunlarınızı gayet iyi biliyorum ve imkanlarımız ölçüsünde ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Genel Müdür Arslan ziyareti anısına DSO Başkanı Müjdat Keçeci’ye, bir plaket verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.