Hamilelik Okulu'nda 9. dönem sevinci

EĞİTİM 06.02.2018 - 14:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hamilelik Okulu'nda 9. dönem sevinci

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 'Ailemi Seviyorum' projesi kapsamında  “Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller” sloganıyla açtığı Hamilelik Okulu, 9. dönem mezunlarını verdi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin “Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller” sloganıyla Özel Odak Hastanesi işbirliğiyle başlattığı Hamilelik Okulu 9. dönemini tamamladı. Programını tamamlayan 35 anne adayına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde sertifika töreni düzenlendi. Hamilelik Okulu’nun 9. dönemini tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarını Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci verdi. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Hamilelik Okulu’nda sizlerle birlikte 9. dönemi bitiriyoruz. Bizim çok önemsediğimiz bir proje. Eğitim ve sağlık sosyal belediyecilik kapsamında bizim çok değer verdiğimiz konular” dedi.   “Tek amacımız hizmet”   "Denizli Büyükşehir Belediyesi geleceğimiz için çalışıyor" diyen Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Denizli güzelleşmeye devam etsin diye çalışıyoruz. Tek amacımız ülkemiz insanının güzel ve iyi bir şekilde yaşaması. Denizli’de onların en güzeli olsun. Geleceğimiz için, ülkemizi daha ileriye götürmek için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 'Ailemi Seviyorum' projesi kapsamında  “Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller” sloganıyla açtığı Hamilelik Okulu, 9. dönem mezunlarını verdi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin “Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller” sloganıyla Özel Odak Hastanesi işbirliğiyle başlattığı Hamilelik Okulu 9. dönemini tamamladı. Programını tamamlayan 35 anne adayına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde sertifika töreni düzenlendi. Hamilelik Okulu’nun 9. dönemini tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarını Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci verdi. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Hamilelik Okulu’nda sizlerle birlikte 9. dönemi bitiriyoruz. Bizim çok önemsediğimiz bir proje. Eğitim ve sağlık sosyal belediyecilik kapsamında bizim çok değer verdiğimiz konular” dedi.

 

“Tek amacımız hizmet”

 

"Denizli Büyükşehir Belediyesi geleceğimiz için çalışıyor" diyen Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Denizli güzelleşmeye devam etsin diye çalışıyoruz. Tek amacımız ülkemiz insanının güzel ve iyi bir şekilde yaşaması. Denizli’de onların en güzeli olsun. Geleceğimiz için, ülkemizi daha ileriye götürmek için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.