Hamilelik Okulu’nda İkinci dönem

EĞİTİM 15.06.2016 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Hamilelik Okulu’nda İkinci dönem

denizli haber / denizli 20 haber / Hamilelik Okulu’nda İkinci dönem

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla ücretsiz olarak hizmete sunduğu Hamilelik Okulu’nda 2’nci dönem eğitimleri başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla başlattığı Hamilelik Okulu’nda 2’nci dönem eğitimleri başladı. Kent Konseyi binasında düzenlenen eğitim programının ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Odak Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Koşar Can ve kursiyerler katıldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Hamilelik Okulu’nu Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirdiklerini belirterek, Evlilik Okulu kursiyerlerinden gelen talep doğrultusunda Hamilelik Okulu’nu da kısa zamanda başlattıklarını söyledi.   “Bizim de geleceğimiz” Değirmenci, sözlerine şöyle devam etti: “Hamilelik Okulu yeni başlattığımız bir proje. İlk periyotta 40 kursiyerimiz geldi ve bu hizmetimizi aldılar. Bugün 2’nci dönemimizi başlatıyoruz. Hasretle beklediğiniz bebekleriniz bizim de geleceğimiz, Türk toplumunun geleceği. Anneler ne kadar sağlıklı ve bilinçli olursa, aileler ne kadar bilinçli olursa; biliyoruz ki yeni nesiller de o kadar bilinçli olacak. Ülkemizin geleceği daha emin ellerde olacak.”
denizli haber / denizli 20 haber / Hamilelik Okulu’nda İkinci dönem

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla ücretsiz olarak hizmete sunduğu Hamilelik Okulu’nda 2’nci dönem eğitimleri başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla başlattığı Hamilelik Okulu’nda 2’nci dönem eğitimleri başladı. Kent Konseyi binasında düzenlenen eğitim programının ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Odak Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Koşar Can ve kursiyerler katıldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Hamilelik Okulu’nu Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirdiklerini belirterek, Evlilik Okulu kursiyerlerinden gelen talep doğrultusunda Hamilelik Okulu’nu da kısa zamanda başlattıklarını söyledi.

 

“Bizim de geleceğimiz”

Değirmenci, sözlerine şöyle devam etti: “Hamilelik Okulu yeni başlattığımız bir proje. İlk periyotta 40 kursiyerimiz geldi ve bu hizmetimizi aldılar. Bugün 2’nci dönemimizi başlatıyoruz. Hasretle beklediğiniz bebekleriniz bizim de geleceğimiz, Türk toplumunun geleceği. Anneler ne kadar sağlıklı ve bilinçli olursa, aileler ne kadar bilinçli olursa; biliyoruz ki yeni nesiller de o kadar bilinçli olacak. Ülkemizin geleceği daha emin ellerde olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.