Hamit Cihan: “90+3’de berabere kalmak bizim için üzücü oldu”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2018 - 16:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hamit Cihan: “90+3’de berabere kalmak bizim için üzücü oldu”

Spor Toto 1. Lig’in 25. hafta karşılaşmasında Grandmedical Manisaspor ile 2-2 berabere kalan Denizlispor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, “90+3’de gol yiyip berabere kalmak bizim için çok çok ihtiyacımız olduğu bir puan durumunda üzücü oldu” dedi.  Denizlispor, Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında kendi sahasında karşılaştığı Grandmedical Manisaspor ile 90+3. dakikada yediği gol ile 2-2 berabere kaldı. İlk yarısı da berabere biten karşılaşmada 2-1 öne geçen Denizlispor maçın son dakikasında gole engel olamayınca sahadan 1 puan ile ayrıldı. Maç sonrası kameralar karşısına geçen Cihan, maçı ve sokuru değerlendirdi. Puanlara ihtiyaçları olduğu bir dönemde 3 puan yerine 1 puan almalarının kendileri için üzücü olduğunu vurgulayan Cihan, “Maçlar 1 puanların sevindirici olduğu durumlardır ama bugün bizim için bu kadar pozisyon kaçırdıktan sonra 90+3’de gol yiyip berabere kalmak bizim için çok çok ihtiyacımız olduğu bir puan durumunda üzücü oldu. Şu anda yapacak tek şey soyunma odasına gidip arkadaşlara teşekkür etmek. 3 hafta bizim için gerçekten güzel geçti. Bundan sonra aynı güzelliği yaşamak için yapılacak plan ve çalışmalar içerisinde tekrara yola koyulmak” diye konuştu.   

Spor Toto 1. Lig’in 25. hafta karşılaşmasında Grandmedical Manisaspor ile 2-2 berabere kalan Denizlispor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, “90+3’de gol yiyip berabere kalmak bizim için çok çok ihtiyacımız olduğu bir puan durumunda üzücü oldu” dedi. 


Denizlispor, Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında kendi sahasında karşılaştığı Grandmedical Manisaspor ile 90+3. dakikada yediği gol ile 2-2 berabere kaldı. İlk yarısı da berabere biten karşılaşmada 2-1 öne geçen Denizlispor maçın son dakikasında gole engel olamayınca sahadan 1 puan ile ayrıldı. Maç sonrası kameralar karşısına geçen Cihan, maçı ve sokuru değerlendirdi. Puanlara ihtiyaçları olduğu bir dönemde 3 puan yerine 1 puan almalarının kendileri için üzücü olduğunu vurgulayan Cihan, “Maçlar 1 puanların sevindirici olduğu durumlardır ama bugün bizim için bu kadar pozisyon kaçırdıktan sonra 90+3’de gol yiyip berabere kalmak bizim için çok çok ihtiyacımız olduğu bir puan durumunda üzücü oldu. Şu anda yapacak tek şey soyunma odasına gidip arkadaşlara teşekkür etmek. 3 hafta bizim için gerçekten güzel geçti. Bundan sonra aynı güzelliği yaşamak için yapılacak plan ve çalışmalar içerisinde tekrara yola koyulmak” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.