Hasan Kılıç Denizlispor’da!

SPOR 10.01.2018 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hasan Kılıç Denizlispor’da!

Denizlispor transfer görüşmelerini sürdürdüğü Hasan Kılıç ile dün anlaşmayı sağladı. 1992 doğumlu ve orta saha oyuncusu olan Hasan Kılı,ç Denizlispor kampında bugün takımla birlikte antrenmana çıkacağı belirtildi.   Samsunspor’dan sezon başında Osmanlıspor’a 4 yıllığına transfer olan Hasan Kılıç, yapılan görüşmeler sonucunda sezon sonuna kadar Denizlispor’a kiralandı.   Transfer konusunda taraftarları sabırlı olmaya davet eden Başkan Mustafa Üstek, “Şuan itibariyle 3 oyuncumuzun transferi tamamlandı. Almak istediğimiz diğer oyuncular ile görüşmelerimiz sürüyor. Devre arası transferlerin çok zorlu bir süreç olduğunu biliyorsunuz ve biz hedeflediğimiz oyuncuları almak için gerekli bütün imkanları zorluyor ve transferleri bitirmeye çalışıyoruz. Şunun bilinmesini isteriz ki kulübümüzde oynamak isteyen bir çok oyuncu bizlere ulaşmakta ve bizimle birlikte olmak istediğini dile getirmektedir ancak biz daha önceden belirlediğimiz isimlerde ısrar ediyoruz. Bu isimler takımımız için önemli nokta transferler olacak. Bu yüzden transferlerimiz yavaş ilerliyor olabilir. Hızlı hareket edip hata yapmak istemiyoruz” dedi.  

Denizlispor transfer görüşmelerini sürdürdüğü Hasan Kılıç ile dün anlaşmayı sağladı. 1992 doğumlu ve orta saha oyuncusu olan Hasan Kılı,ç Denizlispor kampında bugün takımla birlikte antrenmana çıkacağı belirtildi.

 

Samsunspor’dan sezon başında Osmanlıspor’a 4 yıllığına transfer olan Hasan Kılıç, yapılan görüşmeler sonucunda sezon sonuna kadar Denizlispor’a kiralandı.

 

Transfer konusunda taraftarları sabırlı olmaya davet eden Başkan Mustafa Üstek, “Şuan itibariyle 3 oyuncumuzun transferi tamamlandı. Almak istediğimiz diğer oyuncular ile görüşmelerimiz sürüyor. Devre arası transferlerin çok zorlu bir süreç olduğunu biliyorsunuz ve biz hedeflediğimiz oyuncuları almak için gerekli bütün imkanları zorluyor ve transferleri bitirmeye çalışıyoruz. Şunun bilinmesini isteriz ki kulübümüzde oynamak isteyen bir çok oyuncu bizlere ulaşmakta ve bizimle birlikte olmak istediğini dile getirmektedir ancak biz daha önceden belirlediğimiz isimlerde ısrar ediyoruz. Bu isimler takımımız için önemli nokta transferler olacak. Bu yüzden transferlerimiz yavaş ilerliyor olabilir. Hızlı hareket edip hata yapmak istemiyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.